اسدالله بادامچیان در مقاله ای درآخرین شماره هفته نامه "شما" ارگان حزب موتلفه رفتار دولت در برابر استیضاح وزیر راه را نادرست خواند.

وی در بخشی از مقاله خود خطاب به رئیس جمهور نوشته است:

اکثریت قاطع نمایندگان شما را  برادر خود می­دانند. حمایت از دولت را بر طبق رهنمود مقام معظم رهبری بر خود لازم می­دانند. مایلند با دولت همه نوع همراهی و همکاری داشته باشند مگر در اموری که وظایف قانونی آنها امری را ایجاب کند که پسند و دلخواه شما و دولت محترم نیست در این مورد کوتاهی نخواهد کرد. روش شما در تضعیف مجلس و هیات رئیسه محترم آن و شخص ریاست مجلس، روش صحیحی نیست نامه شما و مواضع شما بیش از همه برای دولت و شخص حضرتعالی آسیب داشت.

 بادامچیان در بخش دیگری ازمقاله اش آورده است:

خبر دیگری که آمد این بود که ریاست محترم جمهوری فرموده­اند چون استیضاح از نظر ما غیرقانونی است مجلس اگر به استیضاح هم رای دهد. من وزیر را در جایگاه وزارت نگه می­دارم.

این خبر(درست یا غلط) در نمایندگان اثر منفی گذاشت و تصمیم قطعی شد که برای احترام به قانون و حفظ اقتدار مجلس و جواب منفی به این تصمیمات غیرصحیح به استیضاح رای بدهند و با 147 رای موافق، رای اعتماد از وزیر راه را پس بگیرند.

 همچنین معاونت محترم مجلس ریاست جمهوری حجت الاسلام والمسلمین میرتاج الدینی نامه­ای مکتوب نوشت که استیضاح قانونی نیست.این دخالت قوه مجریه در اداره امور قوه مقننه بود که مغایر با اصل استقلال قوای سه گانه است. این شیوه رفتار از طرف برخی دولتی­ها، نمایندگان مجلس را آزرده خاطر ساخت و هیات رئیسه توضیحاتی لازم را در جلسه غیرعلنی داد که تعداد کمتر از 10 نفر نشده است  و نمایندگان دیگری به جمع امضاءکنندگان پیوسته­اند و مصر بر استیضاح هستند و انصراف هم ندادند لذا راهی قانونی برای تغییر زمان استیضاح نیست و طبق قانون ناچار باید استیضاح مطرح شود.

 اسدالله بادامچیان افزوده است:دولت در این موقع مرتکب اشتباه دیگری شد و خبر آمد که وزیر به مجلس نمی­آید و چون استیضاح را قانونی نمی­داند در مجلس حضور نمی­یابد تا پاسخ به استیضاح بدهد.

این موضوع نمایندگان را نگران ساخت زیرا وزراء و دولت مجری قوانین مصوب مجلس که نماینده ملت هستند، می­باشند و باید وزیر در برابر سئوال یک نماینده به مجلس بیاید و پاسخ بدهد و این نیامدن وزیر یعنی تمرد در برابر نمایندگان ملت که اگر بدعت شود، خطر برای آینده و دخالت دولت در مجلس و تحمیل نظر دولت بر نمایندگان ملت پیش خواهد آمد.

لذا تلاش شد وزیر و مسئولان دولت را راضی کنند که وزیر بیاید و پاسخ بدهد و احتمالاً اگر آقای بهبهانی می­آمد و توضیحات وی قانع کننده بود احتمال رای آوری او زیاد بود.

کد خبر 130243

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۵۰ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۵
    0 0
    آقای بادمچیان اینطوری نسیت که هرچه نمایندگان گفتند(پناه برخدا)وحی منزل است.مجلس نماینده ای داردکه 15000 رای آورده ولیکن رییس مجهورمملکت 25000000 رای پس اینقدرنگویید نماینده ملت . برنفس خویش غلبه کنید برای اینکه اگثرتصمیمیات مجلس روی هوای نفس است . این موضوع راملت بخوبی می فهمد ودراسفند سال 90 جواب شما هارا می دهد. مواظب باشید.
  • بدون نام IR ۰۷:۲۵ - ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
    0 0
    موافقم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین