۰ نفر
۵ مهر ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶
گوشت گوسفندی ارزان شد

مهر نوشت: رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت این نوع گوشت در بازار، بین ۴ تا ۵ هزارتومان کاهش یافته است، گفت: عرضه فراوان و بیش از تقاضای دام در بازار، دلیل این مساله است.

علی‌اصغر ملکی از کاهش قیمت گوشت گوسفندی در بازار خبر داد و گفت: طی یک الی دو هفته اخیر، قیمت گوشت گوسفندی در هر کیلوگرم، بین ۴ تا ۵ هزارتومان کاهش یافته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه برای مصرف کنندگان، بین ۹۸ تا ۱۰۰ هزارتومان است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه در حال حاضر نه تنها با کمبود دام زنده در بازار مواجه نیستیم؛ بلکه مازاد هم داریم، افزود: قبلا دام را به شیوه های مختلف و غیرقانونی از کشور خارج می کردند که این مساله، به شدت کنترل و مدیریت شده است؛ ضمن اینکه مجوز صادرات نیز داده نمی شود؛ بنابراین کمبودی در این حوزه نداریم.

ملکی گفت: اگر شرایط به همین شکل ادامه یابد، مشکلات سال قبل را در حوزه کمبود دام، گوشت قرمز و گرانی این کالا نخواهیم داشت.

وی درباره اینکه آیا پیش بینی کاهش قیمت برای هفته های آینده را دارید؟، افزود: این احتمال وجود دارد؛ چراکه در حال حاضر عرضه بیشتر از تقاضا است.

ملکی درباره اینکه آیا برای اربعین مشکلی در این زمینه نداریم، گفت: در اربعین مصرف دام به اندازه دهه اول محرم و عید قربان نیست و باتوجه به وضعیت فعلی بازار، پیش بینی می کنیم برای اربعین مشکلی وجود نداشته باشد و شرایط مطلوبی داشته باشیم.

۲۲۶۲۲۶
کد خبر 1304174

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۵
    29 0
    همچین نوشتی ارزون شد گفتم حتما شده کیلویی 30 هزار تومان
  • IR ۱۴:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۵
    27 0
    چقدر ارزون شده. حالا چیکار کنیم با این همه شادی؟ سکته نکنیم خوبه. خدایا ما تحملشو نداریم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین