۲۱ نفر
۷ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸
آخرین وضعیت متروی پرند

تسنیم نوشت: مدیر عامل شرکت متروی تهران با اشاره به آخرین وضعیت ایستگاه مترو پرند، گفت: تکمیل این خط به ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

علی امام درباره آخرین وضعیت متروی پرند، اظهار کرد: سال گذشته با تدبیر استاندار وقت تهران توافقی صورت گرفت که براساس آن شرکت شهر جدید پرند منابع غیرنقد خود مانند زمین و ملک را به پیمانکار بدهد تا از این طریق ادامه ساخت متروی پرند صورت بگیرد.

وی ادامه داد: متأسفانه به دلیل موضوعاتی که در سیستم‌های اداری دولتی وجود دارد این امر با کندی پیش رفته و تاکنون بخش کوچکی از آنچه توافق شده، تأمین شده است؛ از این رو از مسئولان وزارت راه و شرکت عمران شهرهای جدید استدعا داریم به این روند سرعت بدهند تا ما نیز پاسخگوی نیاز مردم پرند باشیم.

مدیرعامل شرکت مترو تهران تصریح کرد: این پروژه تاکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و تکمیل آن به ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. در صورتی که اعتبار مورد نیاز تأمین شود، حداکثر طی یکسال و نیم آینده ایستگاه پرند به بهره‌برداری خواهد رسید.

۲۳۵۲۳۲
کد خبر 1305096

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین