مرز شلمچه برای تردد زائران اربعین باز است

ایرنا نوشت: سرپرست پایانه مرزی شلمچه گفت: این گذرگاه مرزی بر روی زائران اربعین باز است و هیچ گونه مشکلی در این مسیر وجود ندارد.

جمال حمیدی اظهار داشت: اکنون عبور زائران اربعین حسینی از مرز شلمچه روان است.

وی با اشاره به اختصاص ۲۴ گیت برای عبور اتباع خارجی از مرز شلمچه یادآور شد: به منظور روان سازی تردد زائران خارجی از مرز شلمچه مسیری مجزا برای آنان تدارک دیده شده است.

حمیدی افزود: همه امکاتات لازم برای عبور زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه فراهم است و هیچ دغدغه‌ای در این زمینه وجود ندارد.

اربعین پارسال بیش از ۵۳۵ هزار زائر ایرانی و خارجی از مرز شلمچه تردد کردند که از این تعداد ۳۹۶ هزار و ۶۷۲ زائر ایرانی و ۱۳۸ هزار و ۴۷۰ نفر زائر خارجی بودند.

شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب خرمشهر مهمترین گذرگاه مرزی استان خوزستان برای تردد زائران اربعین حسینی است.

 حرکت تدریجی کاروان‌های اربعین حسینی به سمت ۲ گذرگاه بین المللی چذابه و شلمچه در استان خوزستان که از چند روز پیش آغاز شده با آغاز ماه صفر شتاب گرفته است.

۲۳۵۲۳۲

کد خبر 1306809

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین