۰ نفر
۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
خیرین مدرسه‌ساز و آینده آموزش‌وپرورش

آموزش‌وپرورش زمانی به اهداف خود خواهد رسید که همه در نظام تعلیم و تربیت مشارکت کنند.

باید مدرسه با خانواده و جامعه پیوند بخورد و عرصه مشارکت را گسترده کنیم چراکه مشارکت بستر آموزش‌وپرورش را به میان مردم می‌برد. باید فضا را به‌گونه‌ای ایجاد کنیم که هرکس با هر توانمندی بتواند در مدرسه‌سازی مشارکت کند، البته جامعه به حدی از قابلیت و ظرفیت رسیده است که در برابر هر مشکلی از جامعه احساس مسئولیت می‌کند و برای حل آن مشکل مشارکت می‌کند.
در فرهنگ دینی، خانواده مسئول اصلی تربیت است و بقیه نهادها همراه و کمک‌کننده این مسیر هستند و باید فضا را برای خانواده‌ها ایجاد کنیم تا مشارکت کنند. از سوی دیگر حضور مبارک خیرین برای عرصه تعلیم و تربیت است.
ساخت مدرسه وجوه ظاهری کار خیرین است که قابل‌مشاهده است اما وجه باطنی نعمت خیرین تأثیر تربیتی است که این کار بر جامعه اثر می گذارد. اقدامات خیرین لطافت و نیکوکاری را در جامعه به وجود می‌آورد و شما این عمل تربیتی را راهبری می‌کنید و حضور مؤثر دارید. وجه باطنی حضور خیرین مدرسه ساز آثار ماندگار و پایداری در فرهنگ و جامعه دارد. ما مسئول تربیت هستیم و باید جامعه خیرین مدرسه‌ساز را به فرهنگ یاری، مدرسه یاری، فن یاری و...توسعه دهیم چراکه مدرسه باید کانون محلی و عرصه یادگیری باشد.

خداوند کسانی که با اموال خود مجاهدت می‌کنند را در کنار کسانی که باجان خود مجاهدت می‌کنند، قرار می‌دهد. شما یاوران خدا هستید و ما وظیفه‌داریم در برابر نعمت خداوند شاکر باشیم و یکی از بزرگ‌ترین نعمت‌ها که امروز از آن بهره‌مندیم نعمت وجود خیرین است. نعمت‌ها باید یادآوری و شکرگذاری شوند چراکه از این نعمت‌ها از ما سؤال خواهد شد.

خیرین بزرگوار را دعوت می‌کنم تا خیری را به وجوه دیگر توسعه دهیم و البته آموزش‌وپرورش وظیفه دارد در خدمت خیرین باشد و با تمام وجود در این عرصه در کنار شما بزرگواران هستیم و خواهیم بود.

* وزیر آموزش‌وپرورش

* منتشر شده در پانا

کد خبر 1307263

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار