درج نشانگر رنگی تغذیه‌ایی بر روی ۹۸.۲ درصد محصولات تولیدی در چهارمحال وبختیاری

مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ۹۸.۲ درصد محصولاتی که در استان تولید می‌شود تحت کنترل بوده و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ایی برای آن‌ها درج شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، ابراهیم داوودی گفت: در طول یک سال گذشته فعالیت‌های مهمی از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در راستای تغییر و اصلاح الگوی مصرف و حفظ سلامت عمومی صورت گرفته است.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به صدور حدود ۳۶۷ پروانه ساخت بهداشتی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، افزود: همچنین در همین سال ۲۱۸ شناسه نظارت صادر شد.
وی با بیان اینکه ۳۸۴ مورد گواهی بهداشتی جهت صادرات محصولات ایمن و سالم در چهارمحال و بختیاری صادر شده است، ادامه داد: ۹۸.۲ درصد محصولاتی که در استان تولید می‌شود تحت کنترل بوده و نشانگرهای رنگی تغذیه‌ایی برای آن‌ها درج شده است.

46

کد خبر 1310821

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =