بیژن میرباقری در گفتوگو با خبرآنلاین در ارزیابی بیست و نهمین جشنواره فیلم فجر اظهار داشت: «جای خالی بخشهای فیلم کوتاه و مستند در جشنواره فجر احساس نشد. با توجه به اینکه نمایش فیلمهای کوتاه و مستند در سینماهای جشنواره فراگیر نبود، طبیعی است نبود آن چندان به نظر نیاید.»
او ادامه داد: «مدیران جشنواره دلیل حذف این دو بخش را از جشنواره حمایت نکردن ارگانها از حضور این بخش عنوان کردند، در صورتیکه نهادی همانند انجمن سینمای جوان میتوانست فرصتی برای نمایش مناسب آثار کوتاه و مستند در جریان جشنواره به وجود آورد. زیرا این فیلمها مخاطب خاص خود را به خصوص در جریان جشنواره دارد.»
میرباقری همچنین گفت: «هرچند امسال فیلم کوتاه و مستند از جشنواره فجر حذف شد، اما سینماگران فعال در این حوزه حیات معنوی خود را داشتند و در بخش ویدئویی و فیلم اول آیدا پناهنده و هومن سیدی از فعالان حوزه فیلم کوتاه جایزه دریافت کردند.»
54143
نظر شما