در عملیاتی بی سابقه، یک تن مواد مخدر در همدان کشف شد

فرمانده انتظامی استان همدان گفت: پس از 6 ماه کار اطلاعاتی و بررسی میدانی، ماموران از فعالیت یک باند تهیه و توزیع کالا و بارگیری این مواد در استان‌های جنوبی به مقصد استان‌های غربی مطلع شده و در یک عملیات پیچیده پلیسی، از یک خودرو شاسی بلند، یک تن مخدر کشف و چند نفر قاچاقچی میانسال نیز در این خصوص بازداشت شدند.

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از همدان ؛ سردار کامرانی صالح که پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: اعضای این باند محموله موادمخدر را در یک خودروی شاسی بلند و تیزرو بارگیری کرده و سه دستگاه خودروی دیگر نیز وسیله نقلیه حامل موادمخدر را اسکورت می‌کردند.

باند قاچاقچیان فوق در شهرستان نهاوند به دام پلیس افتاده و تلاش آنها برای فرار از دست ماموران با شلیک به لاستیک خودروهای حامل مواد افیونی ناکام ماند.

شماری از دیگر اعضای این باند در خارج از استان همدان شناسایی شدند که به زودی این افراد نیز دستگیر می‌شوند.

اعضای این باند میانسال، غیر بومی و سابقه فعالیت در امر تهیه و توزیع مواد مخدر دارند. 

هفته گذشته نیز ماموران مبارزه با موادمخدر موفق به کشف چهار کیلوگرم شیشه و پنج کیلوگرم هروئین شدند که در این راستا چند تن دستگیر و چند دستگاه خودرو نیز توقیف شد.

رئیس پلیس استان همدان اعتیاد را یک معضل اجتماعیبسیار بزرگ دانست و خواستار یک عزم ملی با مشارکت خانواده ها برای رویارویی با این معضل اجتماعی شد.

وی خطاب به قاچاقچیان موادمخدر نیز گفت: پلیس به طور حتم با آنها برخورد کرده و در چنگال قانون گرفتار می‌شوند بنابراین به فروشندگان موادمخدر توصیه می‌شود به جوانان و خودشان رحم کنند.

لازم به یادآوری است در طی سالجاری بیش از چهار تن و نیم مواد مخدر در همدان کشف شده که بیش از 2/5 تن آن تریاک بوده.

۴۶

کد خبر 1316783

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار