استخراج ارز دیجیتال به سبک کانتینری در اصفهان

فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف ۱۰۷ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال که در یک کانتینر نصب و ارز دیجیتال استخراج می کردند، خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین استان اصفهان به نقل از پایگاه خبری پلیس اصفهان، سردار مهدی معصوم بیگی  اظهار داشت: در پی وصول اخباری مبنی بر اینکه فردی تعدادی ماینر را در یک کانتینر ۲۰ فوت نصب و اقدام به استخراج ارز دیجیتال می کند ، بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی اصفهان قرار گرفت.

وی افزود: یک گروه از ماموران مجرب اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی اصفهان پس از هماهنگی های لازم از کانتینر بازرسی کردند که ۱۰۷ دستگاه ماینر قاچاق ، ۱۰ فن بزرگ و یک لپ تاپ کشف شد.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه دستگاه های ماینر در قفسه هایی نصب و ارز دیجیتال استخراج می کردند بیان داشت: ارزش دستگاه های کشف شده توسط کارشناسان ۱۵ میلیارد ریال اعلام شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه و تحویل او به مراجع قضائی تاکید کرد: مشارکت و تعامل مردمی با پلیس نقش بسزایی در تسریع ماموریت های نیروی انتظامی و برخورد قاطع و قانونی با مجرمان دارد که امید است شهروندان محترم در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ یا مراجعه به کلانتری و پاسگاه ها موضوع را اطلاع دهند تا اقدام قانونی لازم در اسرع وقت انجام شود.

۴۶

کد خبر 1316793

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار