یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دستگاه قضایی برای خواست ملت و پاسداری از آرمان ملت، موظف است در رابطه با حوادث اخیر برخورد قانونی کند.

حسین مظفر در گفت‌وگو با ایسنا ضمن این‌که اقدام 25 بهمن را احمقانه و نسنجیده دانست، اظهار کرد: چنین اقدامی از سوی افرادی که ادعای سیاست‌ورزی می‌کنند مایه تعجب بود و نشان داد مسوولانی که در این رابطه بیانیه دادند از حداقل بلوغ سیاسی برخوردارند و نمی‌خواهند در چارچوب قانون و تعاملات قانونی نقطه‌نظرات خود را پیش ببرند.

وی حرکت 25 بهمن را بعد از قیام و حضور پرشکوه مردم در 22 بهمن مایه شگفتی دانست و تصریح کرد: 25 بهمن فتنه بزرگ و آتش‌افروزی بود که دامن فتنه‌گران را خواهد گرفت و عاملان آن در این آتش خواهند سوخت.

مظفر با اشاره به این‌که در 25 بهمن عناصر منافق و بیگانه - که از آن طرف مرزها دستور می‌گیرند و بدخواهان ملت - شرکت کردند که تعدادشان انگشت‌شمار بود، افزود: همه اقدامات ضدانقلابی به حساب این آقایان گذاشته می‌شود و این یک انتحار و خودکشی سیاسی است که یک سیاستمدار سیاست‌ورز با بی‌تدبیری انجام داده و طبیعی است که ملت ما این حرکت‌ها را برنمی‌تابند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: ملت ایران، عشقشان را به ولایت، انقلاب، آرمان شهیدان و امام (ره) در 22 بهمن به اثبات رساندند و طبیعی است که خواهان برخورد قاطع قوه‌ قضاییه با قانون‌شکنان هستند.

وی افزود: هر اقدام قانون‌شکنانه که در جامعه انجام و باعث شود بهداشت روانی جامعه به هم بریزد و دندان طمع بیگانگان را به سمت منافع کشور ما باز کند، حرکت احمقانه، ضدانقلابی و خلاف مصالح ملی است.

مظفر در پایان تصریح کرد: اشکال بزرگ آقایان این است که مرزبندی‌های خود را با دشمنان مشخص نمی‌کنند و در فضای تاریک و غبارآلود می‌خواهند اهداف سیاسی خود را پی بگیرند و طبیعی است در این فضای غبارآلود، چیزی جز ضرر نصیبشان نخواهد شد.

/28

کد خبر 131743

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین