وزیر خارجه سعودی به همتای عراقی خود چه گفت؟

ایسنا نوشت: وزیر خارجه عربستان در جریان تماس تلفنی با همتای عراقی خود به بررسی تحولات این کشور پرداخت.

به گزارش سومریه نیوز، وزارت خارجه عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان با محمد علی الحکیم، همتای عراقی خود تماس تلفنی برقرار کرد.

در جریان این تماس تلفنی دو طرف به بررسی راه‌های تقویت روابط عراق و عربستان که در برآورده ساختن آمال و آرزوهای هر دو کشور نقش "بسزایی" دارند، پرداختند.

وزرای خارجه عربستان و عراق در جریان این گفت‌وگوی تلفنی درخصوص تحولات عراق و بسته‌های اصلاحی دولت در پاسخ به خواسته‌های معترضان به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

فرحان و الحکیم همچنین در جریان این تماس تلفنی به بررسی شماری از مسائل مهم منطقه‌ای، موضوعات ‌مهم و مورد توجه دو طرف و نیز لزوم دستیابی به راهکاری سیاسی برای بحران‌هایی که منطقه از آن رنج می‌برد، پرداختند.

310311

کد خبر 1320311

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین