به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی حوزه هنری آذربایجان شرقی، سیدمحمدحسین بلاغی با بیان این مطلب اظهار کرد: ششمین نشست از سلسله نشست های تخصصی فلسفه، هنر و ادبیات حوزه هنری استان با موضوع مولانا در شمس تبریزی با عنوان «شرح شمس» در تبریز برگزار می شود.
وی افزود: این آیین با حضور و سخنرانی شارح مثنوی، استاد کریم زمانی از اساتید برجسته حوزه ادبیات و مولوی پژوه روز یکشنبه هفته آینده (سوم آذرماه) در پردیس فرهنگی سینمایی قدس تبریز برگزار می شود.
وی خاطر نشان کرد: در نشست پژوهشی شرح شمس، شخصیت مولوی در دیوان شمس تبریزی مورد بررسی قرار می گیرد.
بلاغی تصریح کرد: نشست تخصصی «شرح شمس» توسط واحد آموزش و پژوهش حوزه هنری استان آذربایجان شرقی برگزار می شود و حضور برای عموم علاقمندان در این نشست آزاد می باشد.
گفتنی است، آیین «شرح شمس» روز یکشنبه (۳ آذرماه) امسال رأس ساعت ۱۵:۳۰ در پردیس فرهنگی سینمایی قدس تبریز واقع در حدفاصل چهارراه شریعتی و مصلی بزرگ حضرت امام خمینی (ره) تبریز برگزار می شود.
46
نظر شما