افزایش نرخ کرایه تاکسی در کرج/ شهرداری نظارت کند

مهرنوشت: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز با اشاره به افزایش نرخ کراسه تاکسی برخی خطوط تاکسی در کرج، از شهرداری خواست این موضوع را بررسی و نظارت کند.

 علی اکبر مختاری صبح یکشنبه در جلسه ستاد تنظیم استان، اظهار کرد: در روزهای نخستِ پس از اصلاح قیمت بنزین، تمامی خطوط و و تاکسیرانی نرخ را بالا برده بودند اما بسیاری از خطوط نرخ ها را به قبل بازگرداندند و تنها چند خط هنوز افزایش قیمت دارند.

وی با بیان اینکه علیرغم گشت های تاکسیرانی و انجام بازرسی ها  برخی خطوط تاکسیرانی هنوز افزایش نرخ تاکسی ها را اعمال می کنند، گفت: لازم است در خصوص کنترل نرخ تاکسی های شهری، تدابیر لازم از سوی سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج صورت گیرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز تاکید کرد: افزایش نرخ کرایه در میان آژانس ها نیز هنوز وجود دارد.

مختاری در بخش دیگری عنوان کرد: در بحث مدیریت پسماند و انتقال آن، علیرغم اینکه ماشین های حمل پسماند های بیمارستانی گازسوز هستند در کرج شاهد افزایش ۴۰۰ درصدی نرخ حمل هستیم.

وی اضافه کرد: تیم های بازرسی تعزیرات حکومتی به صورت مستمر در سطح شهر وضعیت بازار را کنترل می کنند.

46

کد خبر 1326395

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 9 =

آخرین اخبار