برایان هوک: هیچ‌کدام از تظاهرات‌ها در ایران علیه آمریکا نبوده است

فارس نوشت:«برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری بار دیگر به تکرار ادعاهای مداخله‌جویانه علیه ایران پرداخت.

هوک در این کنفرانس خبری، برخی تحلیل‌ها در آمریکا مبنی بر اینکه تحریم‌ها می‌تواند مردم را حول حمایت از حکومت ایران متحد کند رد کرد.

او در ادامه همچنین مدعی شد: «هیچ‌کدام از تظاهرات‌ها[ی اخیر در ایران علیه آمریکا نبوده است.»

ادعای هوک در حالی مطرح شده که در راه‌پیمایی‌های بعد از اغتشاشات در سراسر ایران شعار «مرگ بر آمریکا» یکی از شعارهایی بود که توسط میلیون‌ها نفر سر داده می‌شد. 

وی در بخشی دیگری از سخنانش گفت وزارت خارجه آمریکا قصد دارد به هر فردی که بتواند به واشنگتن در مختل کردن فعالیت‌های مالی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کمک کند جایزه‌ای به ارزش ۱۵ میلیون دلار اعطا خواهد کرد.

آمریکا بعد از نقش‌آفرینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مبارزه با تروریسم در تلاش است فشارها علیه این سازمان را افزایش دهد.

دولت آمریکا در همین راستا فروردین‌ماه سال گذشته سپاه پاسداران را در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» قرار داد. این اولین بار بود که کاخ سفید نیروهای مسلح رسمی یک کشور خارجی را به عنوان «سازمان تروریستی» معرفی می‌کند.

اقدام دولت آمریکا برای فشار بر سپاه بخشی از سیاست‌هایی است که این کشور برای تنبیه گروه‌هایی در پیش گرفته که با اقدام علیه گروه‌های تروریستی، واشنگتن را در پیشبرد اهدافش در منطقه ناکام گذاشته‌اند. واشنگتن، در ماه‌های گذشته اروپایی‌ها را برای اعمال فشار بر «حزب‌الله لبنان» هم تحت فشار قرار داده است.  

شواهدی در دست است که نشان می‌دهد هیئت حاکمه آمریکا بعد از آغاز ناآرامی‌ها در سوریه از مارس ۲۰۱۱ و حمله داعش به عراق در سال ۲۰۱۴ به دنبال بهره‌برداری‌های مستقیم و غیرمستقیم از گروه‌های تروریستی برای پیشبرد اهدافش در منطقه بوده است.

در جریان تحولات سوریه و عراق، ائتلاف تحت رهبری آمریکا که ادعا می‌کرد برای مبارزه با گروه تروریستی داعش تشکیل شده در مقاطعی حتی به نفع داعش وارد عمل شد و با بمباران مواضع گروه‌های در حال مبارزه با این گروهک تروریستی راه را برای پیشروی‌های آن هموار کرد.

به عنوان مثال، شهریور ماه سال ۱۳۹۵، چهارجنگنده ائتلاف آمریکا مواضع ارتش سوریه را که در حال مبارزه با عناصر داعش در نزدیکی فرودگاه شهر «دیرالزور» بودند بمباران کرده و ۸۳ نظامی این کشور را به شهادت رساندند. 

این ائتلاف، خردادماه سال ۱۳۹۴ هم با آنکه طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی از قصد داعش برای حمله به شهر «رمادی»، مرکز استان الانبار عراق مطلع بود هیچ اقدامی برای جلوگیری از کاروان داعش در راه شهر انجام نداد. 

شبکه خبری بلومبرگ در آن زمان به نقل از منابع و مقام‌های اطلاعاتی آمریکا گزارش داد نظامیان این کشور در حالی نظاره‌گر سقوط رمادی بودند که از قبل از برنامه داعش برای حمله به این شهر خبردار بودند. 

آنچه در همان زمان به تردیدها درباره اراده آمریکا برای مبارزه با داعش دامن زد انتشار سندی از دستگاه‌های اطلاعاتی آمریکا بود که نشان می‌داد واشنگتن سال ۲۰۱۲ به درستی ظهور داعش را پیش‌بینی کرده بود، اما این موضوع را نه تنها تهدید منظور نکرده، بلکه آن را در راستای منافع آمریکا دانسته و بر لزوم پیگیری آن تأکید کرده است.

«مایکل فلین» که در دولت «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و دولت فعلی این کشور سمت داشته سه سال پیش در مصاحبه‌ای با شبکه خبری الجزیره صحت این سند را تأیید کرده و گفته که واشنگتن عامدانه این سند را نادیده گرفته است. 

او در این مورد گفته است که بی‌توجهی به این سند، «یک تصمیم از روی اراده بود... این تصمیمی از روی اراده برای انجام آن چیزی بود که آن‌ها دارند انجام می‌دهند. شما واقعا باید از رئیس‌جمهور سوال کنید که واقعا او دارد چه کار می‌کند و چه سیاستی در دستور کار است.»

310311

کد خبر 1328092

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شمس تبریزی IR ۰۰:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۵
    5 27
    خیلی احمقی. گیرم رژیم را هم زدی زمین. با امثال من میخواهی چه کنی؟ شما که تا 40 سال پیش اینجا بودید. اون موقع که جمهوری اسلامی نبود. کی شما را از اینجا بیرون کرد؟ هی مرتب میگید رژیم دیپلماتهای ما را در سفارتخونه گروگان گرفت. آقاجان، قبل انقلاب هم که جمهوری اسلامی نبود، مستشاران شما توسط همین مردم در خیابانهای تهران ترور میشدن. مشکل جمهوری اسلامی نیست. من از جمهوری اسلامی میخوام که بذاره اینها اینجا سفارتخانه درست کنن تا اینها متوجه بشن رژیم با اینها مخالفه یا مردم. رژیم هم شما را راه بده، ما توی خیابون دیپلماتهای شما را ترور میکنیم تا بدونید اجازه شما دست ماست نه رژیم
    • IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۵
      15 3
      کاش منم مثل تو حرف مفت میزدم و پول درمی آوردم
    • شمس تبریزی IR ۲۱:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۵
      0 0
      حرف مفت زدن استعداد میخواد که تو نداری. به جای حسادت کردن، تو هم یاد بگیر مثل من حرف مفت بزنی. درآمدش بدک نیست. یکی توی بی بی سی حرف مفت میزنه و به پوند حقوق میگیره. من هم در اینجا حرف مفت میزنم و به ریال میگیرم. تازه آخرتم هم تامینه. کار در بی بی سی آخرت آدمی را به باد میده. الان هم خیلی جام خوبه. الحمدلله زندگی روبراهی دارم و اگر هم امشب از دنیا برم، جای خوبی در اون دنیا بهم میدن به خاطر اینکه در دفاع از نظام اسلامی نوشتم. الحمدلله رب العالمین. هر روز هم معوذتین را میخونم تا از چشم زخم حسودانی مثل تو در امان باشم. خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • IR ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۵
    5 10
    باز این صهیونیست امریکایی برایان هوک افراطی ضد ایرانی بعداز چهل ویک سال انقلاب اسلامی ایران..... جان بولتون رفیقش اخراج شد ترامپ خفقان گرفت هنوز ایشان از مرگ مغزی بیرون نیامده وتو خواب احمقانه تغییر و ایجاد تحریم ظالمانه شرارت در ایران تفکری که ریشه در سراب سیر وسفر می کند .. زهی خیال باطل

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین