مدارس قزوین برای سومین روز از ترس آنفلوآنزا تعطیل است

فارس نوشت: مدارس قزوین، برای رفع نگرانی پیرامون شیوع آنفلوآنزا برای سومین روز متوالی در تمامی مقاطع تحصیلی تعطیل اعلام شد.

خیرالله رحمانی مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: براساس بررسی‌های کارشناسی به عمل آمده در حوزه بهداشت و سلامتِ ادارۀ کل آموزش و پرورش استان از کلیه مناطق و نواحی ۱۴ گانه در خصوص شیوع بیماری آنفلوآنزا در مدارس، خوشبختانه با پیش‌بینی‌ها و تمهیدات خوبی که انجام شد در خصوص تعطیلی مدارس و استراحت دانش آموزان در روزهای شنبه و یکشنبه شاهد کاهش آمار این بیماری در بین دانش آموزان بودیم.

فردا کلیه مدارس استان قزوین تعطیل است

رحمانی افزود: به منظور رفع نگرانی کامل خانواده‌های محترم و اهمیت سلامتی دانش آموزان عزیز و هماهنگی‌های به عمل آمده با مسؤولین روز دوشنبه ۱۸ آذرماه مدارس در کلیه مناطق و نواحی ۱۴ گانۀ استان قزوین در تمامی مقاطع تحصیلی در دو نوبت صبح و عصر تعطیل است.

به گزارش خبرگزاری فارس، مدارس استان قزوین در روز شنبه در مقاطع ابتدایی و متوسطۀ اول و روز یکشنبه نیز در کلیۀ مقاطع تعطیل اعلام شده بود و برای اطمینان خاطر خانواده‌های دانش آموزان، فردا نیز مدارس در کلیه مقاطع تعطیل است و خانواده‌هایی که پدر و مادر هردو شاغل هستند، بنابر اعلام استانداری قزوین می‌توانند با استفاده از مرخصی در خانه بمانند.

23231

کد خبر 1329192

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین