قرار منع تعقیب همسر و خواهر مدیرعامل سکه ثامن نقض شد

تسنیم نوشت: شعبه ۱۰۶۴ دادگاه کیفری ۲ تهران، قرار منع تعقیب همسر و خواهر مدیرعامل سکه ثامن و همچنین طراحان سایت این مجموعه را نقض کرد.

رسول کوهپایه‌زاده وکیل شاکیان پرونده سکه ثامن با اعلام این خبر اظهار کرد: در مرحله دادسرا، در پرونده سکه ثامن فقط برای یک نفر کیفرخواست صادر شده بود که آن هم متهم اصلی پرونده یعنی مدیرعامل این مجموعه بود و شعبه بازپرسی سایر متهمان را از تعقیب کیفری، تبرئه کرده بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اصولا چنین کلاهبرداری بزرگی بدون همدستی و همکاری سایر متهمان امکان‌پذیر نبوده است، نسبت به قرار صادره اعتراض کردیم که موضوع در شعبه ۱۰۶۴ دادگاه کیفری ۲ تهران مطرح شد و دادگاه پس از بررسی و مداقه در پرونده، قرار منع تعقیب خواهر، همسر و طراحان سایت سایت سکه ثامن را نقض کرد و از دادسرا خواست با صدور قرار تأمین مناسب، نسبت به این افراد نیز کیفرخواست صادر کند.

۴۷۴۷

کد خبر 1330052

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۹/۲۴
    0 0
    خبرانلاین یادته تبلیغ امن ترین جای سرمایه گزاری میکردی ! ماهم پولمونو گزاشتیم بدبخت شدیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین