پوتین به آنکارا رفت؛ موضعگیری اردوغان درباره شهادت سردار سلیمانی: بی‌پاسخ نمی‌ماند

تسنیم به نقل از روسیاالیوم، نوشت: رئیس‌جمهور ترکیه گفت که ترور شخصیتی مانند سردار سلیمانی بدون واکنش باقی نخواهد ماند.

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه گفت که ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه روز چهارشنبه به ترکیه سفر خواهد کرد.

وی افزود: با پوتین درباره همه مسائل منطقه‌ای گفت‌وگو خواهیم کرد.

اردوغان گفت که منطقه در مرحله بسیار سختی قرار دارد و همه می‌پرسند که منطقه تا کجا پیش خواهد رفت؟

رئیس‌جمهور ترکیه افزود: ترکیه با اقدامات دیپلماتیک خود برای کاهش تنش تلاش می کند و ما همیشه مخالف دخالت خارجی در منطقه بودیم.

اردوغان اظهار داشت: متاسفانه تاکنون همه تلاش هایی که برای کاهش تنش بین آمریکا و ایران صورت گرفته است بی نتیجه بوده است.

وی افزود: در تماسم با حسن روحانی رئیس جمهور ایران به وی توصیه کردم که در راه حل های خود میانه روی به خرج دهند.

اردوغان گفت: آمریکا با انتخاب سردار سلیمانی منجر به تشدید بحران شده است زیرا کشتن شخصی در جایگاه سلیمانی بدون واکنش باقی نمی ماند.

رئیس‌جمهور ترکیه اظهار داشت:از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواستم که از عراق خارج شود و با او تلفنی گفت وگو کردم و ساعاتی پس از آن ترور صورت گرفت و این یعنی اینکه ترور از پیش برنامه‌ریزی شده بود.

سفر پوتین به ترکیه در حالی صورت می گیرد که بامداد جمعه سیزدهم دی ماه سپهبد «قاسم سلیمانی» و «ابومهدی المهندس»، جانشین فرمانده نیروهای حشد شعبی و برخی از دیگر اعضای این سازمان در حمله پهپادی ارتش آمریکا که به دستور شخص ترامپ انجام شد، در نزدیکی فرودگاه بین‌المللی بغداد به شهادت رسیدند.

این جنایت آمریکا موجی از محکومیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی را برانگیخته است.

23231
کد خبر 1339224

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
    2 0
    این اتفاقات آزمون خوبی برای شناخت پوتین است که نسبت به ترور شریک نظامی خود در سوریه چه واکنشی نشان میدهد
  • IR ۱۲:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۶
    3 0
    خدا کند حرف های اردوغان در محکوم کردن شهادت سردار سلیمانی واقعی باشد چون ایشان رابطه قوی با امریکا دارد و از طرفی خود را مدافع فلسطین نشان میدهد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین