آنا نعمتی بازیگر، با انتقاد از شرایط بد اکران فیلم «برخورد خیلی نزدیک» گفت: «متاسفانه در سینمای ما هنر بازیگران را بر اساس فروش فیلم​ها می​سنجند.»

به گرازش​ خبر​آنلاین، او که به همراه سایر عوامل این فیلم مهمان کافه خبر بود، افزود: «فیلم برخورد خیلی نزدیک به عنوان یک فیلم خوب، با شرایط بدی در سینما​ها اکران شده​ است.»

نعمتی با انتقاد از اکران همزمان تعداد زیادی از فیلم​ها در هفته​های پایانی سال، گفت: «این مساله باعث می​شود، فیلم​هایی که در این شرایط اکران می​شوند، به فروش خوبی دست پیدا نکنند.»

او که معتقد است نباید هنر بازیگران را بر اساس میزان فروش فیلم​ها سنجید، افزود: « متاسفانه در ایران کمتر هنر بازیگران را در ایفای نقش می​بینند و بیشتر ملاک​​های دیگری را برای ارزیابی هنر بازیگران در نظر می​گیرند.»

او ادامه داد:« اگر فیلمی در شریط بدی اکران شود و به خاطر این شرایط به فروش خوبی دست نیابد، بلافاصله به بازیگران این فیلم​ها هم انگ بازیگران نفروش می​زنند و سایر مسائل را ندیده می​گیرند.»

52   

کد خبر 134033

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار