دادستان کل کشور گرفت: دادستان​ها از خرداد سال گذشته تاکنون حجم کاری سنگینی داشته‌اند.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای طی سخنانی در همایش دادستان‌های سراسر کشور با بیان این مطلب افزود: امروز به لطف حضرت حق، کشورهای اسلامی با هوشیاری مردم مسلمان و شناخت موقعیت خودشان در آستانه‌ یک تحول بزرگ و بی‌سابقه به صورت عمیق و وسیع هستند و به این سمت می‌روند که انشاالله دست همه‌ ظالمان و دست‌نشاندگان اجانب و استکبار جهانی را از کشورهای اسلامی کوتاه کنند.

وی ادامه داد:‌ امروز با وجود همه‌ تلاش‌هایی که دشمنان ما در سال‌های گذشته به‌خصوص در سال‌های اخیر داشتند و در راس آن آمریکا و صهیونیست‌ها با همه‌ فشارهایی که بر ایران وارد کردند که از جمله آن تحریم اقتصادی، فشارهای تبلیغاتی و امنیتی علیه ایران بوده است، بحمدالله جمهوری اسلامی ایران باصلابت‌تر، عزیزتر، پرنفوذتر و موثرتر از گذشته است و دشمنان جمهوری اسلامی هم امروز ذلیل‌تر و سرگردان‌ترند.

دادستان کل کشور با بیان این‌که «با هوشیاری و تلاش مردم و با تلاش همه‌ مسئولان و تدبیر و مدیریت ولی امر و لطف خدا، فتنه‌ پیچیده و دارای ابعاد مختلف در سال گذشته روشن و خنثی شد»، خاطرنشان کرد: امروز که ما در روزهای پایانی سال هستیم، صف‌ها کاملا از هم متمایز شده و وقتی امروز به عقب و آن‌چه اتفاق افتاده نگاه می‌کنیم و قراین و شواهد را کنار هم می‌گذاریم پی می‌بریم دشمن چه توطئه‌ عظیمی در سر داشته است. دشمن با هدایت بیرون و همراهی داخل تصمیم داشت از طریق جنگ نرم ضربه‌ سنگینی به پیکر جمهوری اسلامی وارد کند که به فضل الهی این توطئه خنثی شد.

محسنی اژه‌ای در ادامه اظهار کرد: از خرداد سال گذشته تا امروز، دادستان‌های سراسر کشور و مخصوصا دادستان‌های مراکز چند استان بزرگ و به‌ویژه دادستان تهران از یک حجم کاری بزرگ، سنگین و پرمسئولیت برخوردار بوده‌اند. همه‌ دادستان‌ها و به‌خصوص دادستان‌های مراکز استان‌ها در تمام یک سال و 9 ماه گذشته شب و روز را از هم نشناختند و روز تعطیل و غیرتعطیل برای آنها نامفهوم بود و با همه‌ حجم و پیچیدگی کار توانستند با موفقیت مسئولیت خود را انجام دهند که جا دارد به صورت شایسته از زحمات آنها قدردانی شود.

وی با بیان این‌که «با توجه به محدودیت زمان همایش از ارائه‌ گزارش عملکرد سال قبل و نیمه‌ اول امسال فاکتور می‌گیرم»، خطاب به رییس قوه قضاییه گفت: حضرت‌عالی در این مدت کوتاه، اشراف و تسلط خوبی را بر قوه‌ قضاییه پیدا کردید و از کمبود قاضی، کادر اداری، تجهیزاتی که لازمه‌ کار است و مجموعه‌ نارسایی‌ها اطلاع دارید.

دادستان کل کشور یادآور شد: با وجود همه‌ این کمبودها ما فقط در شش ماهه‌ اول سال 89 یک میلیون و 506 هزار و 42 پرونده وارده به دادسراها داشتیم که اگر این عدد را به تعداد دادیار، بازپرس و قاضی تقسیم کنیم، رقم قابل توجهی می‌شود و سختی کار را نشان می‌دهد.

محسنی اژه‌ای با بیان این‌که «بیش از 200 هزار پرونده‌ موجود نیز از سال‌های قبل داشته‌ایم»، خاطرنشان کرد: الان که در اسفندماه به سر می‌بریم هنوز جمع‌بندی نکرده‌ایم اما همین مقدار پرونده حقیقتا با احساس مسئولیت، عشق و تلاش شبانه‌روزی همکاران در دادسرا به انجام رسیده است و همکاران توفیق بسیار خوبی در جهت جلب رضایتمندی مردم، تسریع کارها، اهتمام به اجرای احکام که در این زمینه مشکلات جدی داشتیم و توجه ویژه به سیاست‌های حضرت‌عالی داشته‌اند.

وی با بیان این‌که «همه‌ دستگاه‌ها توفیقات خوبی در برخورد با جرایم ویژه داشته‌اند»، ادامه داد: من به نوبه خود راضی هستم اما حتما باید از آن‌چه هستیم، بهتر باشیم. نمره، نمره‌ خوبی است.

دادستان کل کشور در بخش پایانی سخنان خود گفت: هدف از برگزاری این همایش آن است که بتوانیم آسیب‌های یک ساله را بشناسیم، برنامه‌ سال 90 را بررسی کنیم، اولویت‌ها را مشخص کنیم و در جهت انضباط و تلاش بیشتر در سال آینده حرکت کنیم.

محسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: امیدواریم با صمیمت و صفایی که بین همه‌ دستگاه‌ها برقرار شده و امروز نیروی انتظامی، نیروی اطلاعاتی و امنیتی و دستگاه قضایی به صورت ید واحده عمل می‌کنند، به توفیق هر چه بیشتر دست یابیم.

/111112

کد خبر 134099

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IS ۰۸:۱۳ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    0 0
    سلام لطفا فیلم این همایش رابرای دسترسی بهتر به مقالات ارایه شده ونظرات دادستانها درسایت قراردهید باتشکر

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین