۰ نفر
۱۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۵

به گفته رهبراتحاد جماهیر شوروی سابق نخست وزیر روسیه نباید در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری این کشور شرکت کند و در سال 2012 به کرملین بازگردد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به نقل از سایت شبکه الجزیره،‌ میخائیل گورباچف، رهبر شوروی سابق در گفت وگو با یکی از مجلات روسی در روز تولد 80 سالگی خود گفت: ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه و دیمیتری مدودف، رئیس جمهور این کشور باید بدانند زمان آنها محدود است.

پوتین از سال 1999 تا 2008 دو دوره رئیس جمهور روسیه بود و پس از آن نیز به عنوان نخست وزیر دولت مدودف منصوب شد.

گورباچف تصریح کرد: ولادیمیر پوتین دو دوره رئیس جمهور بود و برای یک دوره نیز نخست وزیر شده است. من اگر جای وی بودم دوباره برای بازگشت به کرملین اقدام نمی‌کردم چرا که مردم روسیه گوسفندانی نیستند که برای چند دهه چوپان یکسانی داشته باشند.

وی در اظهارات خود دولت پوتین و مدودف را زیر سوال برد و دموکراسی روسیه را تقلبی خواند.

رهبر شوروی سابق اظهار کرد:‌ ما همه چیز داریم؛‌ پارلمان‌، دادگاه‌، رئیس جمهور و نخست وزیر اما تمام اینها قلابی است.

48

کد خبر 134297

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین