اجرای طرح بهینه سازی شبکه فشارمتوسط روستای یونس آباد شهرستان شاهرود

عملیات تعمیرات و نصب تجهیزات روی فیدر روستای یونس آباد شهرستان شاهرود به اجرا درآمد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان مدیر توزیع برق شهرستان شاهرود با بیان این مطلب گفت: درقالب رزمایش خدمت متعالی و با حضور سه گروه اجرائی، این طرح جهادی_ضربتی به انجام رسید.

جمال فرخ زاده بیان داشت: تعمیرات و نصب تجهیزات روی فیدر مورد اشاره و افزایش نقاط مانوری به طول پنج هزار متر در این طرح عملیاتی شده است.

وی یادآور شد: حجم عملیات اجرائی در رزمایش ذکرشده به میزان ۸۰ نفرساعت و با استعداد ۲۰ نفر نیروهای فنی و پشتیبانی اجرایی گردیده است.

وی تصریح کرد: افزایش قدرت مانور شبکه، تقلیل خاموشی های ناخواسته مشترکین، ارتقای پایداری و قابلیت اطمینان شبکه، کاهش تلفات انرژی الکتریکی و انرژی تامین نشده، بالارفتن سطح رضایتمندی مشترکان، آمادگی بیشتر برای زمان بحران ، ارتقای کارایی عملیات، کسب مهارت، تصمیم گیری و اجرا در شرایط اضطراری و همچنین هم افزایی امور تجمیعی ، به عنوان مهم ترین اهـداف این رزمایش محسـوب می شوند.

فرخ زاده یادآور شد: در صورتی که فعالیت های عنوان شده در حالت عادی بهینه سازی گردد ، ۱۸ روز کاری زمان نیاز داشته و با تجمیع نیروهای عملیاتی و تجهیزات و امکانات ، ظرف چهار ساعت سناریوی پیش بینی شده اجرائی شده است.

۴۶

کد خبر 1348382

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار