در پی بازداشت گروهک الاهوازیه، دانمارک سفیر سعودی را احضار کرد

فارس نوشت: وزیر خارجه دانمارک با غیر قابل قبول توصیف کردن موضوع جاسوسی عربستان در این کشور، خبر داد که سفیر عربستان سعودی احضار شده است.

«جپه کوفود» وزیر امور خارجه دانمارک شامگاه دوشنبه اعلام کرد که این کشور سفیر عربستان سعودی را به دلیل موضوع جاسوسی احضار و اعتراض خود را ابراز داشته است.

وی در پیامی در توئیتر موضوع جاسوسی عربستان در این کشور را خطرناک و کاملا غیر قابل قبول توصیف کرد.

وزیر امور خارجه دانمارک در این پیام توئیتری افزود که هیئت دیپلماتیک دانمارک در ریاض نیز مراتب اعتراض این کشور را به سعودی‌ها ابراز داشته است.

دستگاه اطلاعاتی دانمارک روز دوشنبه اعلام کرد که سه عضو ارشد گروهک تروریستی «الاهوازیه» را دستگیر کرده است. (اینجا)

این سه نفر به جاسوسی برای دستگاه‌های اطلاعاتی عربستان سعودی و نقش‌آفرینی در یک حمله تروریستی متهم هستند.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز با پوشش این خبر به نقل از «فین بورچ آندرسن» رئیس دستگاه اطلاعاتی دانمارک نوشت مظنونان از سال ۲۰۱۲ به این سو برای عربستان جاسوسی می‌کرده‌اند. این مقام دانمارکی افزود که سه نفر از دستگیر شدگان از مردم و شرکت‌ها جاسوسی کرده و اطلاعات دریافتی را به یک سرویس اطلاعاتی سعودی ارسال می‌کرده‌اند.

310 23310

کد خبر 1348895

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
    0 0
    متاسفانه این سه نفر ایرانی بودند. از داخل مملکت کم دردسر و مشکل با دنیا برامون درست کردند , یه عده وطن فروش خارج از کشور برای کشور ثالث هم جاسوسی می کنند و آبروی ایران رو می برند.
  • رحمن IR ۲۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
    0 0
    گروه الاهوازیه بابت کشتار اهواز باید تحویل ایران شوند وظیفه ظریف است که از دانمارک بخواهد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین