۵۷ واحد مسکن مددجویی در چهارمحال و بختیاری به بهره‌برداری می‌رسد

هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر ۵۷ واحد مسکن مددجویی در استان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ، علی ملک پور در جشن بزرگ انقلاب در محل حسینیه اعظم شهرکرد بیان کرد: کمک به نیازمندان و دستگیری از آنها از جمله رویکردهای انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به خدمات و طرح‌های کمیته امداد استان در دهه فجر افزود: تأمین مسکن نیازمندان از سیاست‌های این نهاد است که در دهه فجر امسال ۵۷ واحد مسکن مددجویی به نیازمندان تحویل داده می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به تأمین جهیزیه نوعروسان نیازمند گفت: همچنین ۳۸۴ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت این نهاد اعطا می‌شود.

ملک پور برگزاری همایش ویژه ولی نعمتان انقلاب اسلامی و تجلیل از آنها در زمینه خودکفایی و اشتغال و افتتاح ده‌ها طرح اشتغال را از دیگر برنامه‌های این نهاد عنوان و مطرح کرد: در این همایش ۴۱ مددجوی موفق نیز تکریم می‌شود.

وی بابیان اینکه اعزام مددجویان به اردوهای زیارتی از دیگر برنامه‌های این نهاد در دهه فجر است گفت: ۲۲۰مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان نیز به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان با اشاره به برگزاری همایش تجلیل از دانشجویان و دانش‌آموزان نخبه  و برتر تحت حمایت این نهاد ادامه داد: افتتاح ۲ مرکز نیکوکاری و افتتاح ساختمان اداری کمیته امداد سامان نیز از دیگر برنامه‌های این نهاد در دهه فجر است.

شایان ذکر است، جشن بزرگ انقلاب با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه در استان، عموم مردم و مشارکت اعضای کارگروه همیاری و خدمت‌رسانی دهه فجر برگزار شد.

46

کد خبر 1348936

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =