سالیانه ۱۴هزار تن قارچ خوراکی در قزوین تولید می‌شود

علی اکبری گفت: سالیانه بیش از ۱۴هزار و ۸۶۲ تن قارچ خوراکی در واحدهای تولیدی استان قزوین تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی اکبری مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با اعلام این خبر گفت: این میزان قارچ خوراکی در ۳۵واحد تولید و پرورش قارچ تولید می‌شود.
وی اظهارکرد: از این تعداد ۲۶واحد پرورش قارچ خوراکی دارای پروانه تاسیس هستند که ظرفیت تولید ۱۸هزار و ۱۹۶تن در سال است.
به گفته او؛ در حال حاضر ۹واحد تولید کمپوست به بهره برداری رسیده که ظرفیت تولید ۳۶۰ هزار تن در سال  را دارد.
اکبری اضافه کرد: همچنین ۲واحد تولید کمپوست که پروانه تاسیس دریافت کرده اند  90هزار تن در سال تولید دارند.
وی بیان کرد: همچنین ۵واحد تولید بذر قارچ با ظرفیت چهار میلیون و ۹۷۴هزار لیتر در سال در استان فعال هستند.
اکبری یادآور شد: استان قزوین در تولید کمپوست (بستر کشت قارچ)  در سال ۹۵ توانست رتبه اول کشور را به خود اختصاص دهد.
وی افزود: اولین پروانه بهره برداری در سطح کشور برای تولید خاک پوششی استاندارد با ظرفیت 6هزار مترمکعب در سال در استان قزوین صادر شده است.

48

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1356606

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =