۰ نفر
۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۴:۳۲

معاون وزیر نفت در امور گاز تشریح کرد

 معاون وزیر نفت در امور گاز امروز در پی ایجاد نگرانی ناشی از افزایش قیمت قبوض گاز مصرفی در کشور در جمع خبرنگاران قرار گرفت و دلایل این افزایش قیمت را تشریح کرد.

براساس اظهارات اوجی، این افزایش قیمت تنها شامل ماه های دی و بهمن هر سال به دلیل افزایش سرما و در نتیجه روند صعودی مصرف در خانوارهاست که قطعا در ماه های آتی قیمت درج شده در قبوض گاز مشترکین کاهش چشمگیری خواهد داشت.اگرچه وی تاکید داشت که ستاد هدفمند سازی یارانه ها در حال بررسی 6 سناریوی گازی است که احتمال دارد در نهایت در کنار این سناریوها کاهش قیمت این فراورده نیز اجرایی شود اما در عین حال از کاهش روند مصرف در سال آینده و کاهش قیمت گاز اصرار داشت تا به نوعی این ذهنیت ایجاد شود که از سال آینده قیمت ها به روال فعلی ثابت خواهد ماند اما به دلیل کاهش مصرف گاز به دلیل ورود به فصل گرما قیمت ها در قبوض گاز بسیار تعدیل خواهدشد.

مدیرعامل شرکت ملی گاز در عین حالی که بر ارسال قبوض برقی با نرخ 13 میلیون تومان تاکید داشت متذکرشد: با آماری که از قبوض برق این دو ماه به دست آمده است 47 درصد خانوارها در هر ماه 11 هزار تومان بابت استفاده از گاز باید پرداخت کنند.براساس اظهارات وی، باید برای محاسبه قیمت گاز درج شده در قبوض گاز به تعداد واحدهای یک مجتمع نیز دقت کرد و بعد از آن قضاوت کرد.اوجی با مثال ارسال قبض 13 میلیونی به درب یکی از مجتمع های موجود در تهران متذکرشد: این مجتمع 360 واحد داشته که اگر میزان مصرف را در این تعداد تقسیم می کردیم نشان از آن داشت که هر مجتمع در یکماه به نرخ های موجود 32 هزار تومان گاز مصرف کرده است.به گفته معاون وزیر در امور گاز بنابراین باید برای محاسبه مصرف درج شده در یک قبض گاز با محاسبه مصرف و تعداد واحدها قضاوت کرد.

براساس آمارهای این مدیر گازی، با بررسی قبوض گازی دو ماه دی و بهمن امسال، 47 درصد خانوارهای کل کشور در هر ماه در حدود 300 متر مکعب گاز مصرف کرده اند که تا پیش از هدفمندی قیمت ها قبوض گاز آن رقمی حدود 3 هزار و 900 تومان را نشان می داده در شرایطی که در حال حاضر 11 هزار تومان پرداخت می کنند.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد : در عین حال 16 درصد خانوارها مصرفی حدود 300 تا 400 متر مکعب در ماه داشته اند که برهمین اساس تنها 10 هزار تومان به قبض گازشان اضافه شده است.

وی 13 درصد مشترکین کل کشور را در مجموعه کسانی قرارداد که مصرفی حدود 500 تا 600 مترمکعب داشته اند که براین اساس مصرف این گروه نیز تنها 17 هزار تومان افزایش یافته است.

اوجی همچنین به مشترکینی اشاره کرد که مصرف آنها در هر ماه حدود 500 تا 600 مترمکعب است.به گفته او تنها 9درصد مشترکین در این حد مصرف می کنند که هزینه قبوض گاز آنها دردو ماه 46 هزار تومان افزایش یافته است.

معاون وزیر نفت در امور گاز به کسانی که مصرفی بین 600 تا 700 مترمکعب دارند نیز اشاره کرد.وی معتقد است آمارها نشان می دهد تنها 6درصد مشترکین چنین مصرفی را دارند که هزینه قبوض گاز آنها در دو ماه مذکور حدود 72 هزار تومان افزایش یافته است.

در عین حال به گفته اوجی، قرار است قیمت گاز در ستاد هدفمند کردن یارانه ها براس سال آینده مشخص شود که قطعا برای اجرایی شدن آن باید تا پیش از 15 فروردین ماه سال آینده تصمیم اتخاذ و اجرایی شود.

مدیرعامل شرکت ملی گازتوضیحی در خصوص جداسازی کنتورهای گاز و قیمت و نحوه تعویض آن نیز توضیحاتی ارائه کرد.

براساس اظهارات این مدیر گازی، میانگین قیمت جداسازی کنتورها برای هر مشترک 42 هزار تومان است.

به گفته او، تا پیش از این اگر مشترکی در یک مجتمع تقاضای جداسازی کنتور خود را داشت باید با رضایت تمام افراد آن مجتمع و جداسازی تمام کنتورها برای این مهم اقدام می کرد که این قانون با توجه به اجرایی شدن هدفمندی یارانه ها تعدیل شده و هر واحد در یک مجتمع در صورت تقاضا می تواند با اجازه نظام مهندسی به طور مستقل تقاضای جداسازی کنتور داشته باشد./121

 

گاز

 

کد خبر 135825

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پینوشه IR ۱۶:۴۶ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    0 0
    قبضه ما این دوره 4 واحد امده 800000 تومان و تقریبا نسبت به سال پیش 10 برابر شده.در حالی که کلا 10 نفر هم تو کل ساختمان نیستن ومسکونی هست
  • بدون نام IR ۰۵:۱۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    0 0
    گاز بهای منزل ما 25برابر سال88
  • قيمت IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    0 0
    قيمت گاز مصرفي منازلدر استان كردستان چندين برابر شده است
  • بدون نام IR ۰۵:۴۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    0 0
    حتما در دو ماه گرم تابستان هم پول برق این جوری محاسبه می شه. واقعا احسنت بر این دولت عدالت محور )
  • بدون نام IR ۰۵:۵۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    0 0
    داداش کسی این قبوض رو پرداخت نمیکنه بیایید قطع کنید
  • بدون نام IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    0 0
    تو قبض هاي 2 دوره قبل قيمت هر متر مكعب گاز بدون يارانه 69 تومن نوشته و اين دوره شده 90 تومن ، زماني كه مي خواهند از مردم پول بگيرند نرخ تورم مي شود 50% ولي وقتي مي خواهند يك چيزي بدهند يا حقوق كارمندان و كارگران را افزايش دهند تورم مي شود 6% !!
  • فرید IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۸
    0 0
    دوره صدور قبضها را کوتاه کنید تا تصاعدی حساب نشه
  • بدون نام IR ۱۲:۰۷ - ۱۳۸۹/۱۲/۱۹
    0 0
    گاز يك سال 30 هزار تومان گاز يك ماه 36 هزار تومان
  • بدون نام IR ۱۴:۳۴ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۰
    0 0
    با این روش اگر جلو بریم بهتر و زودتر میتوانیم به زنگی اجدادی برگردیم و برای تولید گرما از چوب و زغال کنیم. به این طریق دولت عدالت محور میتواند تمامی گاز و انرژی های دیگر را به کشور های دیگر بفروشد و به ما یارانه بدهد.
  • بینام US ۲۰:۳۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۰
    0 0
    قبض گاز ما در یک مجتمع 6واحدی2300000تومان شده وحالا به نظره شما باید جکار کنیم؟تازه چون شوفاز مرکزی داریم نمیتونیم کنتورها رو هم جدا کنیم
  • بدون نام IR ۱۶:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۱
    0 0
    برای 3 واحد ما 425000 تومان پول گاز اومده نمیشه کا از سرما یخ بزنیم در و پنجره های ما دو جدارست اگه دو روز خونه نباشیم فلکه گاز رو می بندیم و فقط دو روز طول میکشه تا خونه پس از روشن شدن سیستم حرارتی گرم بشه گناه ما چیسه که داخل آپارتمان تک واحدی هستیم و چهار طرف ما هیچ ساخت و سازی صورت نگرفته تا مقدار از سرما کاسته بشه شما رو به خدا این رو به گوش مسئولین برسونین تا قیمت گاز تعدیل بشه قیمت گاز 20 برابر شده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین