به گزارش خبرآنلاین، بهرام پارسایی نماینده شیراز با مخاطب قرار دادن سازمان بهداشت جهانی و با هشتگ کرونا در توئیترش نوشت:
«سازمان WHO باید فکری فوری برای مهار کرونا در ایران کند. کیت تشخیص، مواد ضدعفونی و پیشگیری متناسب با رشد تصاعدی این بیماری در کشور پهناور ما وجودندارد و اگر جهان، به یاری پزشکان فداکار و کادر درمانی از جان گذشته ما نشتابد، همه زیان میکنیم. به همین دلایل واقعیت فراتر از آمارهاست.»
توصیه کرونایی عضو کمیسیون بهداشت برای خرید عید
همچنین ایسنا نوشت؛
سیامک مرهصدق با بیان اینکه درصد قابل توجهی از مردم نکات مربوط به پیشگیری از شیوع کرونا را رعایت میکنند، اظهار کرد: با نگاهی به وضعیت ترافیک تهران میتوان دید که درصد قابل توجهی از مردم از توصیههای مربوطه برای خارج نشدن از خانهها تبعیت میکنند که این همکاری اکثریت مردم تحسینبرانگیز است.
وی ادامه داد: در این بین یکسری از افراد با بیتوجهی به مسائل بهداشتی جان خود و خانوادههایشان را به خطر میاندازند. توصیه اکید آن است که از فعالیتهای غیراورژانسی در خارج از خانه خودداری شود یعنی اگر کسی کار ضروری ندارد از خانه خارج نشود. برای خرید عید وقت است. اینکه مدارس و دانشگاهها تعطیل شده فرصتی برای مسافرت و خروج از خانه نیست، چون این کار میتواند تمامی اقدامات برای جلوگیری از شیوع کرونا را بیاثر کند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با درخواست از مردم برای رعایت موارد پیشگیری از شیوع کرونا، اضافه کرد: از دولت تقاضا دارم که در صورت جدی نگرفتن هشدارها، اماکنی همچون کافیشاپها و رستورانها را تعطیل کنند چون در آنجا تجمعاتی صورت میگیرد. باید تراکمها را به حداقل رساند. درباره هتلها هم باید نظارتهای کافی باشد چون تردد در هتلها وجود دارد.
مرهصدق با تاکید بر اینکه «مردم در هفته جاری برای خرید عید از خانه خارج نشوند»، اظهار کرد: اگر موارد پیشگیری را رعایت کنیم حتما قبل از عید زمان مناسبی برای خرید باقی خواهد ماند ولی اگر رعایت نشود ممکن است برخی نتوانند عید امسال را جشن بگیرند. توصیهام آن است که در وهله اول آرامش خود را حفظ کرده و سپس از مسافرتهای غیرضروری، دید و بازدید و رفتن به دانشگاه و مدارس و حضور در هرگونه اجتماع پرهیز کنیم، چون یک جنایت دوسویه است که هم خود و هم سایر افراد را در معرض بیماری قرار میدهیم.
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس توضیح داد: اصل اساسی درباره اپیدمیها آن است که افراد خروج از خانه را به حداقل برسانند حتی برای خرید هم هر چهار یا پنج روز بیرون بروند. در آن زمان هم حتیالامکان از پول نقد استفاده نکرده و کارت استفاده کنید به شرط آنکه قبل و بعد آن را ضدعفونی کنیم.
انسجام ملی برای مقابله با کرونا
همچنین سید حسین نقوی حسینی نیز درباره تاثیر اعتماد عمومی، همبستگی ملی و مشارکت اجتماعی مردم در مقابله با کرونا، با تاکید بر اینکه «ویروس کرونا یک خطر و تهدید واقعاً جدی است» به ایسنا گفت: همه شهروندان اعم از زن و مرد و پیر و جوان و کودک باید کرونا را جدی بگیرند البته این به معنای داشتن ترس و وحشت نیست چون میتوان با رعایت اصول پنجگانه بهداشتی کرونا را شکست داد.
وی افزود: انتظار میرود همه مردم ویروس کرونا را جدی بگیرند و نگرانی و وحشت نداشته باشند. چون با رعایت اصول بهداشتی، نداشتن تماس، رعایت کردن فاصله و شستن مرتب دست ها این ویروس سرایت نمی کند لذا رعایت مواردی همچون حضور نیافتن در مجامع عمومی به خصوص مدارس ضروری است.
این نماینده مجلس با انتقاد از مصاحبه های صوتی و تصویری برخی از مسئولان و اعلام ابتلا به کرونا گفت: آن دسته از مسئولانی که مثبت شدن تست کرونای خود را اعلام میکنند، به دنبال چه هدفی هستند و اصلا این کار چه فایده ای دارد؟ موضوع دیگر تشکیک در آمار مبتلایان و فوتیها است. وقتی مسئولان در ستاد ملی مبارزه با کرونا آماری را اعلام می کنند چرا عده دیگری از مسئولان اطلاعات دیگری می دهند و باعث نگرانی مردم می شوند؟به آمارها اعتماد کرده و بیش از این وحشت و نگرانی در مردم ایجاد نکنید.
نقوی حسینی در پایان و در جمع بندی تاکید کرد: مقابله با کرونا به انسجام ملی و مشارکت آحاد مردم نیاز دارد همه مردم اعم از کودک، جوان، میانسال و کهنسال باید برای ایجاد آرامش در جامعه کمک کرده تا با جدیت کرونا را شکست داده و با آن مقابله کنیم.
27216
نظر شما