به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از وب دا ، دکتر مجید شیرانی گفت: بسیاری از موارد مشکوک به کروناویروس در چهارمحال و بختیاری که در بیمارستان بستری شدند با بهبود علائم بالینی مرخص شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد افزود: جواب آزمایش ۷۰ بیمار مشکوک آماده و ارسال شده و نتیجه آزمایش نزدیک به ۵۰ نفر آنها به جز یک نفرمنفی بود.
وی ادامه داد: وزارتخانه در حال تدوین برنامهای است که در زمان پیک بیماری مراقبتها در منزل و درمانها نیز سرپایی انجام شود، چراکه هر چقدر از شیوع کرونا ویروس میگذرد تعداد مبتلایان خفیف بیشتر و موارد گرفتار شدید کمتر میشود.
دکتر شیرانی عنوان کرد: در چهارمحال و بختیاری بهواسطه آنکه دیرتر به بیماری کرونا ویروس مبتلا شدیم و همچنین بیمار بدحال در استان وجود ندارد وضعیت امیدبخش است.
وی اضافه کرد: برنامهریزیهای لازم در دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد برای مواجه با موارد کم، متوسط و زیاد مبتلایان به کروناویروس صورت گرفته است، در حال حاضر مرکز اصلی برای موارد بدحال در کل استان، بیمارستان هاجر شهرکرد است.
دکتر شیرانی خاطرنشان کرد: بهواسطه افزایش شدید تقاضا کمبود اقلام بهداشتی دور از انتظار نیست، هماکنون درزمینه دستکش و مواد ضدعفونیکننده تا حدودی اوضاع بهتر است ولی درخصوص ماسک و وسایل حفاظت شخصی هنوز کمبودهایی وجود دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: ذخایر استراتژیک اقلام بهداشتی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که باید با مدیریت و صرفهجویی مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: آزمایش بیش از ۷۰ بیمار مشکوک به کرونا جهت آزمایش به تهران ارسال شد که حدود ۵۰ مورد آن آماده شده است.
46
نظر شما