مدیرانی که بدهی‌ها را به مدیر بعدی پاس می‌دهند!

دنیای ورزش تورنتو نوشت: مهم‌ترین موضوع چند روز اخیر استقلال و پرسپولیس، بحث‌های مربوط به طلبکاران خارجی این دو تیم است که باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است.

در چند روز اخیر اخبار زیادی درباره بدهی‌های دو تیم استقلال و پرسپولیس به بازیکنان و مربیان خارجی منتشر شده که نگرانی همگان را در پی داشته است. 
وجه مشترک تمام شاکیان این است که در زمان جدایی آن‌ها مدیران وقت از وضعیت طلبشان و تبعات و احکام آن آگاهی داشته اند ولی ترجیح داده‌اند به این موضوع بی‌توجه باشند که دلیل اصلی آن هم در این است که مدیران این دو تیم به خوبی می‌دانند که یک سال بعد در این تیم‌ها حضور نخواهند داشت و این بدهی‌ها را برای مدیر بعدی می‌گذارند.
مدیران این دو باشگاه می‌توانستند پیش از استخدام مربی و بازیکن خارجی جدید، ابتدا تکلیف نفرات قبلی را مشخص کنند و بعد با افراد بعدی قراردادهای سنگین ببندند. اتفاقی که در تمام تیم‌های حرفه‌ای دنیا هم رخ می‌دهد و وظیفه مدیریت توافق با افرادی است که از تیم جدا می‌شوند ولی در ایران این‌گونه نیست و خسارات زیادی هم بابت آن پرداخت شده است.
نکته جالب هم حضور ادامه‌دار چنین مدیرانی در بدنه ورزش کشور است که باعث هدر رفتن میلیون‌ها دلار سرمایه کشورمان شده است و این چرخه معیوب هم‌چنان ادامه دارد.

255 41

کد خبر 1362082

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین