مدیرکل دامپزشکی استان: ۲۳۰ ناظر بهداشتی بر واحدهای طبخ غذا در همدان نظارت دارند

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: ۲۳۰ ناظر بهداشتی دامپزشکی بر رستوران ها و واحدهای طبخ غذا در استان نظارت دارند تا شهروندان با اطمینان خاطر از عرضه کامل بهداشتی غذا در ایام تعطیلات نوروزی استفاده کنند.

 به گزارش خبرآنلابن از همدان ؛ محمودرضا رسولی، در گفتگویی با بیان اینکه شهروندان ضمن توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشت های بسته بندی شده، از خرید گوشت و آلایش دامی فاقد بسته بندی، مهر و لیبل دامپزشکی و یا فرآورده های خام دامی منجمد و غیرمنجمد با برچسب مخدوش خودداری کنند، خاطرنشان کرد: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم اکیپ های ثابت و سیار نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی در مرکز استان و شهرستان های همدان همزمان با سراسر کشور ساماندهی و تجهیز شده اند.


مدیرکل دامپزشکی استان با اعلام اینکه فعالیت اکیپ های ثابت و سیار این اداره کل در طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز ۹۹ در سطح استان، آغاز شده است، تاکید کرد: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع، بسته بندی و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام نوروز از ۲۵ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۹۹ ادامه خواهد داشت.

وی افزود: ۱۰ اکیپ ثابت و ۱۸ اکیپ سیار، متشکل از کارشناسان این اداره کل در دو نوبت صبح و عصر به تعداد ۵۴ نفر پرسنل در روز، نظارت های بهداشتی بر عرضه مواد خام دامی را در جای جای استان همدان بر عهده خواهند داشت.

رسولی اضافه کرد: در این طرح تمامی اماکن تولید، پخش، بسته بندی، قطعه بندی و عرضه مواد خام دامی شامل رستوران های بین راهی، درون شهری، سردخانه های نگهدارنده مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت قرمز و سفید، تهیه غذاها، هتل ها و مهمانسراها به طور مستمر و منظم بازدید و کنترل خواهد شد.

وی با توجه به بروز و شیوع کروناویروس در کشور ضمن درخواست از همشهریان در زمینه رعایت بهداشت فردی و حضور در منازل در استان همدان، اظهار داشت: بخشنامه‌ای در استان ابلاغ شده که تمام دست‌اندکاران در کشتارگاه‌ها، مراکز قطعه‌بندی، بسته‌بندی، تولید، توزیع و عرضه موظف هستند هم کارکنان را از لحاظ سلامت زیرنظر داشته باشند که اگر کسی مشکوک به بیماری بود به مراکز درمانی معرفی شوند و تمام آنها دارای کارت سلامت باشند و در حین کار نیز از دستکش، ماسک و وسایل حفاظت فردی استفاده شود.

رسولی با اشاره به اینکه ورودی مراکز قطعه‌ و بسته‌بندی گوشت تب‌سنجی برای کارکنان انجام می‌شود، گفت: در مراکز عرضه نیز بخش‌نامه اجرا می‌شود و افراد حتماً باید ماسک و دستکش استفاده کنند و این  موضوع در بازرسی‌ها مورد توجه است.

این مقام مسئول از ممنوعیت قطعه‌ کردن مرغ داخل مغازه‌ها و مراکز عرضه مرغ به منظور کنترل کروناویروس خبر داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در امکان عمومی خطر آلودگی به کروناویروس وجود دارد این اقدام انجام شده و خوشبختانه اتحادیه مرغداران نیز در این زمینه همکاری لازم را داشته است.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان در پایان یادآور شد: هم استانی ها می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه مواد غذایی با منشأ دامی با تلفن ۱۵۱۲ «سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی» در سراسر استان تماس حاصل کنند.

48

کد خبر 1365649

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =