۳۵۰۰ تن محصول سبزی و صیفی در چهارمحال و بختیاری تولید شد

مسئول امور گلخانه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه ۱۰۰ واحد گلخانه زیر کشت سبزی و صیفی‌کاری در استان قرار دارد، گفت: امسال افزون بر ۳ هزار و ۵۰۰ تن محصول سبزی و صیفی در استان تولید و روانه بازار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی استان  ، غلامعباس رئیسی محصولات صیفی استان را شامل خیار، گوجه و توت‌فرنگی اعلام کرد و اظهار داشت: بخش عمده از محصولات به استانهای همجوار ارسال شده است.
وی، وسعت گلخانه‌های استان را ۳۰ هکتار عنوان کرد و گفت: از سال گذشته تاکنون تعداد ۲۰ واحد گلخانه صیفی و تولید گل با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان در این استان  به سیستم نرم‌افزار هوشمند مجهز شده است.
مسئول امور گلخانه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: این گلخانه‌ها مجهز به نرم‌افزار و سنسور کنترل کیفیت هوا، توانایی سنجش دما و رطوبت است و قابلیت انتقال اطلاعات به صورت آنلاین به سرور مرکزی را دارد.
وی، آگاه‌سازی بهره‌بردار از تغییرات سریع آب و هوا در طول شبانه روز و جلوگیری از خسارت به محصولات گلخانه‌ای در کمترین زمان ممکن را از دیگر مزایای گلخانه‌های  هوشمند ذکر کرد.
رئیسی تاکید کرد: با توجه به تشدید پدیده خشکسالی و کاهش منابع آبی استان طی چند سال گذشته، بهره‌برداران بخش کشاورزی با تغییر الگوی کشت و راه‌اندازی گلخانه‌ها، به سمت توسعه گل شاخه بریده و تولید سبزی و صیفی سوق داده شده‌اند.

وی با اشاره به کاهش قیمت محصولات گلخانه‌ای استان به یک سوم قیمت قبل از شیوع ویروس کرونا، تاکید کرد:هم‌اکنون این استان بیش از یک هزار و ۵۰۰ تن محصول فلفل دلمه تولید میکند که بدلیل کسادی بازار به قیمت هر کیلوگرم از ۳۰ هزار ریال به ۱۰۰هزار ریال کاهش پیدا کرده است.
 
شایان ذکر است:سالانه در چهارمحال و بختیاری بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلاتی تولید میشود، سطح زیرکشت این استان ۲۷۰ هزار هکتار با ۶۰ هزار بهره‌بردار است.

48

کد خبر 1365653

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار