سازمان های عربی خواستار لغو تحریم ایران شدند

ایسنا نوشت: ۶۲ مرکز و سازمان عربی خواستار لغو تحریم های آمریکا علیه ایران، پایان تجاوز به یمن و کمک به فلسطین شدند.

به گزارش شبکه المسیره، در پی شیوع ویروس کرونا ۶۲مرکز و سازمان حقوقی از چهارده کشور عربی با صدور بیانیه ای بشردوستانه خواهان رفع تحریم های اقتصادی آمریکا علیه ایران، پایان تجاوزها به یمن و همچنین تقدیم کمک های مالی و پزشکی به ملت فلسطین در کرانه باختری، نوار غزه و اردوگاه های پناهندگان شدند.

در بخشی از بیانیه این ۶۲ مرکز و سازمان عربی آمده است: از سازمان ملل می خواهیم که به ملت ایران کمک پزشکی بکنند و برای رفع تحریم های اقتصادی آمریکا علیه ایران تلاش کنند تا نیاز پزشکی ملت ایران برطرف شود.
در این بیانیه آمده است: از سازمان ملل، شورای همکاری خلیج( فارس) و اتحادیه اروپا می خواهیم که برای توقف جنگ یمن و ایجاد صلح در این کشور از طریق گفت و گوی یمنی-یمنی تلاش کنند.
در ادامه این بیانیه آمده است: از سازمان ملل و شورای همکاری خلیج (فارس) می خواهیم که به ملت فلسطین در کرانه باختری، نوار غزه و اردوگاه های آوارگان کمک های پزشکی تقدیم کنند.
312 310

کد خبر 1370338

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شهاب IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۱/۱۰
    0 0
    تازمانیکه ظلم وبی عدالتی در جهان ریشه کن نگردد باید منتظر عواقب جبران ناپذیری برای بشریت باشیم .کشوری مانند آمریکا چطور به خودش این اجازه رامیدهد که باتحریمات ظالمانه با جان عده ای بیگناه بازی کند مگر این دولتمندان بشر راخلق کرده اند که دستور کشتار وضایع کردن حقوق دیگران راصادر میکنند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین