۰ نفر
۱۷ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
کرونا تاکسیرانی قم را تعطیل نکرد

مدیر عامل سازمان اتوبوس‌رانی و سرپرست سازمان تاکسیرانی استان قم با اشاره به فعالیت‌های این سازمان، تصریح کرد: از آغاز شیوع بیماری کرونا تا به حال سازمان تاکسیرانی تعطیل نبوده است.

به گزارش خبرآنلاین از قم ؛امیر یزدی در مصاحبه کرد: تمام تاکسی‌های گردشی و اینترنتی با رعایت موازین بهداشتی و ضد عفونی کردن اتومبیل ها به فعالیت خود ادامه میدهند.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی قم، افزود: از تاریخ  ۲۹اسفند تاکنون فعالیت اتوبوس ها در سطح استان قم متوقف شده است و چنانچه تا تاریخ ۲۰فروردین ابلاغیه جدیدی در خصوص دستورالعمل فعالیت این سازمان صادر نگردد، اتوبوس ها بارعایت موازین بهداشتی فعالیت خود را شروع خواهند کرد.

یزدی در خصوص فعالیت تاکسی های اینترنتی عنوان کرد: در حال حاضر یک پنجم از تمام شرکت های تاکسیرانی اینترنتی مشغول به کار هستند و هرگز دستور العملی مبنی بر عدم فعالیت شان صادر نشده است و مانند گذشته از آغاز شیوع کرونا تابه حال تاکسیرانی تعطیل نبوده است.

48

کد خبر 1373092

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین