نخستین کتاب اسلامی با نام «اسلام چیست» به همت مرکز اسلامی بولیوی به زبان ایمره، زبان سرخ پوستان آمریکای لاتین ترجمه شد.

رسا نوشت: کتاب «اسلام چیست» که تاکنون به زبان اسپانیایی در اختیار مردم منطقه آمریکای لاتین قرار می گرفت، از سوی مرکز اسلامی بولیوی به زبان ایمره ترجمه شد. این کتاب نخستین کتاب اسلامی است که به این زبان ترجمه شده است و امید است که بزودی چاپ و منتشر شود.

زبان ایمره، زبان سرخ پوستان و بومیان چهار کشور پرو، بولیوی، شیلی و آرژانتین می باشد و شمار زیادی از سرخپوستان این منطقه به زبان ایمره تکلم می کنند. متأسفانه تا کنون هیچ کتاب اسلامی به زبان ایمره ترجمه نشده است و این نخستین منبع اسلامی است که به این زبان ترجمه شده است و به زودی در اختیار آنان قرار خواهد گرفت.

اسلام چیست

هم اکنون شماری از شبکه های رادیویی و تلویزیونی در منطقه آمریکای لاتین به زبان زبان ایمره برنامه پخش می کنند و مسیحیت نیز تاکنون کتاب ها و فیلم های زیادی را برای ترویج مسیحیت به این زبان تولید و منتشر کرده است.

این در حالی است که بر روی فضای مجازی اینترنت حتی یک صفحه مطلب به زبان ایمره درباره اسلام یافت نمی شود و ترجمه کتاب اسلام چیست به زبان ایمره می تواند یک شروع در حوزه این زبان باشد.

191/60

کد خبر 137324

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین