برنامه‌ریزی تولید، لازمه تداوم فعالیت حوزه کشاورزی

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان گفت: در شرایط فعلی که مصرف کاهش یافته، برنامه ریزی تولید محصولات حوزه کشاوری بسیار مهم است تا بتوانیم این حوزه را سرپا نگه داریم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، خالد جعفری اظهار داشت: این بیماری بر بخش های مختلف تاثیرات متفاوت داشته لذا برای هر موضوع باید نسخه مشخص داشته باشیم. 
وی افزود: صنایع تبدیلی، مرغداری ها، دامداری ها، تولیدکنندگان ماهی بویژه ماهیان زینتی، گلهای زینتی و ساقه بریده، قارچ، محصولات سبزی و سیفی از جمله متضررین های حوزه کشاوری کردستان بعد از شیوع کرونا هستند که شناسایی آنان به منظور بهره مندی از حمایت های دولتی امری ضروری و مهم است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان در مورد مشکلات مرغداری ها بر لزوم جلوگیری از ضرر و زیان بیشتر در این بخش تاکید کرد و گفت: با افزایش خرید پشتیبانی امور دام، هم مازاد بازار جمع آوری می شود و هم می توانیم ذخیره سازی کنیم. 
جعفری در ادامه تحریک مصرف و صادرات را ۲ اقدام اساسی دیگر برای کاهش زیان فعالان حوزه کشاورزی عنوان کرد و افزود: تبلیغات منفی و غیر علمی موجب کاهش برخی اقلام ضروری مانند مرغ، ماهی و شیر شده که باید تلاش کنیم جلوی این تبلیغات منفی را بگیریم. 
وی خواستار نظارت کافی بر واحدهای تولید کننده دان شده و خاطرنشان کرد: مرغداران باید مطمئن باشند که جهاد کشاورزی بر قیمت دان کنترل و نظارت دارد. 
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان بر لزوم شناسایی واحدهای فعال آسیب دیده از شیوع کرونا در تمامی بخش های حوزه کشاورزی به منظور بهره مندی از شرایط استمهال یا پرداخت تسهیلات ۱۲% و مساعدت بیمه و مالیات، تاکید کرد. 
جعفری همچنین بیان کرد: باید صادرات را توسعه دهیم چراکه با توجه به شرایط فعلی و عدم برگزاری مراسم و مجالس، مصرف داخلی کاهش یافته است. وی در این جلسه پیشنهاد کرد با حضور کارشناسان حوزه بهداشت و درمان و حوزه کشاورزی در صدا و سیمای استان در خصوص لزوم مصرف محصولات دامی و کشاورزی به مردم اطلاع رسانی و آگاهی بخشی شود.

۴۶

کد خبر 1373454

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =