مدت اعتبار مجوزها و گواهی های شهرسازی در تبریز تمدید شد

شهرداری منطقه ۲ تبریز به منظور کاهش حضور شهروندان و برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، مدت اعتبار مجوزها و گواهی های شهرسازی را تمدید کرد.

 به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، معاون شهرسازی و معماری منطقه ۲ تبریز، در گفت‌وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه برای کاهش حضور غیر ضروری شهروندان و با هدف مقابله با ویروس مهلک کرونا، مدت اعتبار مجوزها و گواهی های شهرسازی، تمدید شده است، گفت: اعتبار کلیه مجوزها و گواهی های شهرسازی که تاریخ انقضای آن ها تا پایان اسفندماه ۹۸ بود، بنابه دستور ایرج شهین باهر، شهردار تبریز تمدید شده و بدون نیاز به مراجعه حضوری متقاضیان، به مدت دو ماه افزایش یافته است.

قنبر فکری تمدید مهلت مجوزها و گواهی های شهرسازی را در راستای تکریم ارباب رجوع و جلب رضایت شهروندان و تاکید به عدم حضور غیرضروری شهروندان را برای پیشگیری از تسری بیماری کرونا، اعلام کرد.

46

کد خبر 1373468

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین