۷۶۰ نفر مشکوک به کرونا در استان چهارمحال وبختیاری بستری شده‌اند

از شروع خطر اپیدمی تا کنون ۷۶۰ بیمار با علائم بالینی مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، دکتر مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، آمار جدید بیماری کرونا در استان چهارمحال و بختیاری در بیستمین روز از فروردین‌ماه سال ۹۹ را به شرح زیر عنوان کرد:

از شروع خطر اپیدمی تا کنون ۷۶۰ بیمار با علائم بالینی مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده اند.

تعداد ترخیص شدگان که به صورت قطعی به کرونا مبتلا شده و بهبود یافته‌اند ۱۳۰ نفر بوده است.

تعداد افراد بستری فعلی در مراکز درمانی ۸۵ نفر هستند.

با مثبت اعلام شدن آزمایشات ۱۷ بیمار مشکوک دیگر طی ۲۴ ساعت گذشته ، کل موارد مبتلا از آغاز بیماری که نتایج آزمایش آن‌ها مثبت اعلام شده ۱۷۸ نفر می باشد.
متاسفانه طی ۲۴ساعت گذشته با فوت یکی دیگر از مبتلایان به کرونا مجموع فوتی های ناشی از ابتلا به بیماری نوپدید کووید ۱۹  در استان به ۱۹ رسید.

48

کد خبر 1374405

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار