کمک ۱۰میلیارد ریالی مردم به بیمارستان ها

به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بیش از ۱۰میلیارد ریال کمک مردمی به بیمارستان های دانشگاهی استان قزوین اهدا شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ امیرمحمد کاظمی فر، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین با بیان اینکه بیش از ۱۰میلیارد ریال کمک مردمی به بیمارستان های دانشگاهی استان قزوین اهدا شده است، افزود: از این کمک‌ها مبلغ یک میلیارد و ۳۶۸میلیون ریال به صورت نقدی اهدا شده است. 
او ادامه داد: همچنین مبلغ هشت میلیارد و ۸۱۱ میلیون ریال هم به صورت غیرنقدی، شامل: وسایل حفاظت فردی کارکنان درمانی، مواد ضدعفونی کننده، مواد شوینده و تعدادی تجهیزات پزشکی، نظیر: پالس اکسی متر، اگزاست فن، تشک مواج، دارو، ویلچر، مه پاش اتوماتیک و حتی غذاهای سالم برای کارکنان درمانی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از خیران قدردانی کرد و افزود: بسیاری از این کمک ها، به صورت شخصی از سوی افراد خیّر بود و همچنین برخی موسسات، شرکت های خصوصی، مردم نهاد، بیمارستان های خصوصی و پزشکان نیز در این کار خدا پسندانه مشارکت فعال داشته اند.

46

کد خبر 1376762

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار