۶۰۰ میلیون ریال کالای قاچاق در "لردگان" کشف شد

فرمانده انتظامی شهرستان لردگان از کشف یک محموله کالای قاچاق به ارزش۶۰۰ میلیون ریال در محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از پایگاه خبری پلیس ،سرهنگ "سیروس میرزائی"  در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و در پی دریافت خبری مبنی بر ورود کالای قاچاق به استان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی شهرستان لردگان قرار گرفت.
وی افزود: پس از هماهنگی قضائی و ایست و بازرسی در محورهای مواصلاتی شهرستان لردگان، یک دستگاه اتوبوس حامل کالای قاچاق در یک عملیات موفق پلیسی شناسایی و متوقف شد.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: در بازرسی از این اتوبوس ۴ دستگاه ماشین لباسشویی بوش و ۲ دستگاه تلویزیون ال-ای-دی ریسیور دار ال جی کشف، راننده خودرو دستگیر و اتوبوس توقیف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان لردگان در پایان با اشاره به معرفی متهم به مراجع قضائی گفت: کارشناسان ارزش کالاهای مکشوفه را ۶۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

46

کد خبر 1379043

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین