آیت الله سیستانی در اعتراض به کشتار مردم بحرین توسط عمال سعودی و رژیم آل خلیفه دروس حوزه علمیه نجف اشرف را تعطیل کرد.

به گزارش العالم آیت الله سیستانی در اعتراض به کشتار وحشیانه مردم بی دفاع بحرین، امروز همه درسهای حوزه های علمیه نجف اشرف را تعطیل کرد.

 دفتر آیت الله سیستانی مرجع تقلید شیعیان در عراق با صدور بیانیه ای اعلام کرد: در اعتراض به جنایت های وحشیانه ای که مزدوران وابسته به دولت بحرین و نیروهای بیگانه در این کشور برضد ملت بحرین مرتکب شدند، آیت الله سید علی سیستانی، همه درسهای حوزه علمیه نجف را تعطیل کرد.

آیت الله سیستانی پیش از این در پیامی فوری به مسوولان بحرینی، توقف خشونت ها ضد شهروندان بی دفاع را خواستار شده و در خصوص اقدامات اخیر دولت بحرین به شدت ابراز نگرانی کرده بود.

دخالت نیروهای سعودی و بیگانه در امور داخلی بحرین خشم کشورهای اسلامی، مراجع تقلید و علمای اسلام را برانگیخته است. 46

کد خبر 138098

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۳:۱۲ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۸
    0 0
    سنی های ایران ادم نیستند چرا از حقوق انها هیچ دفاعی نمیکنید
  • بدون نام IR ۲۳:۲۱ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۸
    0 1
    خاک تو سر جیره خورت کنند، شلوغی های ایران چرا اعتراض نکردی پس.
  • شاهین DK ۲۳:۴۵ - ۱۳۸۹/۱۲/۲۸
    0 1
    مردیکه مفتخور چرا علیه سیدعلی که مردم ایران را می کشد اعلامیه صادر نمی کنی ؟
  • مهدی IR ۱۹:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۲
    0 0
    خداوند به همه علمای شیعه طول عمر باعزت عطا بفرماید به امید ظهور...

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین