به گزارش شبکه خبری العالم، کمیته امور خارجی، سیاست و امنیت قومی در اتحادیه بینالمجالس عرب این اقدام را در راستای اجرای تصمیم اتحادیه عرب برای توقف مشارکت نمایندگان رژیم لیبی در نشستهای این اتحادیه و موسسات وابسته به آن از جمله اتحادیه بینالمجالس عرب اتخاذ کرد.
مبارک الخرینیج، عضو کمیته امور خارجی، سیاست و امنیت قومی اتحادیه بینالمجالس عرب اعلام کرد که این کمیته با اجماع تصمیم به برکناری هدی بن عامر گرفت و کویت، علی الدقباسی عضو این اتحادیه و عضو پارلمان این کشور را برای ریاست اتحادیه بینالمجالس عرب نامزد خواهد کرد.
پیش بینی می شود که اتحادیه بینالمجالس عرب روز دوشنبه در نبود نمایندگان لیبی تشکیل جلسه دهد.
تیسیر قبعه، عضو فلسطینی اتحادیه بینالمجالس عرب گفت: کمیته امور خارجی، سیاست و امنیت قومی اتحادیه عرب همچنین نگرانی شدید خود را ازتلاش غرب و آمریکا برای اشغال لیبی و سلطه بر نفت این کشور ابراز داشت.16146
نظر شما