برگزاری پنجمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال‌احمر در لرستان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان گفت: پنجمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر این استان در خردادماه برگزار می شود.

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، « صارم رضایی» افزود: انتخابات مجامع هلال احمر در روز بیست و سوم خردادماه سالجاری در شهرستان‌هایی که شعب هلال احمر در آنها دایر و فعال است برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: علی رغم وضعیت وجود ویروس کرونا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی پنجمین دوره انتخابات مجامع جمعیت هلال احمر با هدف نهادینه سازی مشارکت اعضا و داوطلبان فعال در هلال احمر و فراهم کردن حضور حداکثری و مؤثر آنها در ارکان تصمیم گیری جمعیت همزمان با سراسر کشور در لرستان نیز برگزار می‌شود.

رضایی عنوان کرد: تمام اعضا و داوطلبان فعال عضو جمعیت هلال احمر استان که واجد شرایط شرکت در انتخابات هستند، می‌توانند با حضور در شعب اخد رأی شورای اجرایی و بازرسین هلال احمر استان را در شهرستان‌های تابعه در انتخابات مشارکت کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان با اشاره به  قوانین و مقررات برگزاری این دوره از انتخابات، اظهار کرد: تابعیت جمهوری اسلامی ایران، التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه و اساسنامه و اصول بنیادین جمعیت هلال احمر از شرایط عمومی است که در کنار داشتن شرایط اختصاصی جهت عضویت در شورای اجرایی و یا بازرس هلال احمر نیاز است.

وی ادامه داد: واجدین شرایط می‌توانند تا ۴ روز دیگر با در دست داشتن تمامی مدارک با مراجعه به شعب هلال احمر شهرستان‌های استان برای ثبت نام اقدام کنند.

46

کد خبر 1383944

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار