سایت پسماند محمدآباد به سرعت تعیین تکلیف شود

استاندار قزوین گفت: سایت پسماند محمد آباد باید به سرعت تعیین تکلیف شود و در مسیر اهداف تعیین شده فعالیت کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ هدایت الله جمالی پور، استاندار قزوین در جلسه شورای اسلامی شهر قزوین اظهار کرد: تاکید اسلام به شورا زیاد است و هر جا شور و مشورت حاکم شود سرعت انجام کار بیشتر می شود و هنگامی که چند نفر در یک کار مشارکت دارند با خرد جمعی کارها بهتر پیش می‌رود.
او افزود: شورا برخواسته از ریشه الهی و دینی است و حفظ حرمت شورا مهم است لذا مراقب باشید کاری نکنید تا به اعتماد مردم آسیب وارد شود و شورا خدشه دار شود.
استاندار قزوین تصریح کرد: هر چقدر کار شما عالمانه تر و همه جانبه باشد جایگاه شما تقویت می‌شود که خوشبختانه شورای شهر قزوین موفق عمل کرده و شاخص است.
او یکی از راه‌های موفقیت هر کشوری را توسعه مشارکت مدنی و توجه به شوراها دانست و یادآور شد: هر جا مردم نقش ایفا کنند موفقیت‌ها بیشتر می‌شود و ما امروز به نهادهای مردمی نیاز جدی داریم و باید از این نهادها استفاده کنیم و برای ورود به باشگاه توسعه یافتگی نیازمند نهاد سازی هستیم.
جمالی پور با بیان اینکه از اعضای شورا انتظار داریم به شهردار کمک کنند تا کارها بهتر و سریع‌تر انجام شود، اظهارکرد: باید فرصت محدود خدمت را مغتنم بشمارید و دنبال حاشیه نروید زیرا متأسفانه قزوین پر حاشیه است و شما نباید خود را درگیر حواشی کنید چون از خدمت باز می‌مانید.
استاندار قزوین پس از شنیدن مشکلات شهر قزوین ادامه داد: اینکه هنوز لوله نفت از داخل شهر خارج نشده و یا طرح تفصیلی مشکل دارد نشان می‌دهد در نوع مدیریت اشکالاتی هست و غفلت شده که باید آن را جبران کنیم.
او تاکیدکرد: بهتر است کمیته‌ای تشکیل شود و برای محله دباغ‌ها نواحی منفصل شهری، محله بلاغی و انصاری و طرح تفصیلی شهر تصمیم بگیرید.
جمالی پور اضافه کرد: طرح امامزاده حسین باید محدود و بازنگری شود و با اضافه شدن بخش تجاری این طرح مقرون به صرفه شده و سریع‌تر عملیاتی شود.
این مقام مسئول بیان کرد: سایت پسماند محمد آباد باید به سرعت تعیین تکلیف شود و در مسیر اهداف تعیین شده فعالیت کند هر چند تاکنون کارهای خوبی شده و در ادامه کار هم باید شهرداری متولی باشد و به دلیل پر شدن لند فیل‌ها باید ساماندهی آن انجام شود.
استاندار قزوین در مورد ضرورت ساماندهی‌های ورودی شهر هم نکاتی را متذکر شد و گفت: ورودی‌های قزوین نامناسب است و مردم با ورود به این محدوده که پیشانی شهر است در مورد مدیریت شهری قضاوت می‌کنند.
او یادآور شد: شهر قزوین با چالش‌های جدی روبروست و برای آن باید تدبیر کنیم و با عقلانیت و کارشناسی مشکلات را حل کنیم.
جمالی پور تصریح کرد: راه رسیدن به اهداف متعالی فقط وحدت و همدلی است لذا همه باید به هم کمک کنیم چون بدون تعامل با یکدیگر نمی‌توان پیش رفت.
استاندار قزوین اظهارکرد: اعتبارات ارزش افزوده برای شهرداری‌ها کمک مؤثری بوده و امیدواریم امسال هم اعتبارات خوبی به شهرداری‌های شهرهای کوچک داده شود و استانداری هم از محل درآمدهای سایر به شهرهای کوچک کمک می کند.

48

کد خبر 1384105

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار