وزیر امور خارجه اولویت دستگاه دیپلماسی کشور را توسعه روابط خواند.

علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه کشورمان در گفت وگو با خبرآنلاین در پاسخ به این سوال که دغدغه و اولویت وزارت امور خارجه در سال نود چیست گفت: دغدغه که نداریم ولی اولویت های ما در وزارت امور خارجه توسعه روابط بین المللی جمهوری اسلامی ایران است.

وی در ادامه به اولویت های جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط اشاره کرد و گفت: به خصوص با کشورهای همسایه، کشورهای جهان اسلام و نیز با اتحادیه اروپا که این ها اولویت های ما برای تقویت روابط جمهوری اسلامی ایران با سایر کشورها در آینده است.

صالحی تاکید کرد: الحمدالله هم اکنون در این زمینه طلیعه خوبی نیز می بینیم. به ویژه با تحولاتی که در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا رخ داده وزارت امور خارجه نسبت به توسعه و تعمیق روابط جمهوری اسلامی ایران با جهان اسلام در سال آینده بسیار امیدواریم.

مشروح این گفت وگو را اینجا بخوانید.

/30112

کد خبر 138534

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین