نیاز ۷ میلیارد ریالی برای نوسازی تالار شهید آوینی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان در جریان بازدید از تالار شهید آوینی مجتمع فرهنگی هنری ارشاد خرم آباد گفت: عملیات نوسازی این سالن از اواسط سال ۱۳۹۸ از محل اعتبارات استانی و ملی آغاز شده و مرحله ی تعمیرات آن در حال حاضر به پایان رسیده است.

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، «احمد حسین فتایی» افزود: بهره‌برداری و اتمام نیازمند هفت میلیارد ریال اعتبار می‌باشد که انشالله در خردادماه سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در خصوص پروژه تالار مرکزی خرم آباد؛ گفت: پروژه ساخت تالار مرکزی خرم آباد در زمینی به مساحت ۱۲۹۰۰ متر مربع و با اعتبارات ملی و استانی در سال ۱۳۹۰ آغاز شده است.

فتایی افزود: در حال حاضر و با اینکه نزدیک به ده سال از آغاز آن می گذرد تنها ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اظهار کرد: در سال گذشته با موافقت وزیر ، کلیه امورات آن به استان تفویض گردید لذا لازم است سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اعتبارات مورد نیاز جهت آغاز عملیات اجرایی پروژه را تامین نماید.

فتایی همچنین در خصوص پروژه هنرستان هنرهای زیبای خرم آباد، اظهار داشت: عملیات ساخت این پروژه در سال ۱۳۸۸ در زیربنایی به مساحت ۴۱۵۰ مترمربع آغاز و در سال ۱۳۹۲ عملیات ساخت آن با پنجاه و پنج درصد پیشرفت فیزیکی به دلیل کمبود اعتبارات متوقف گردیده است.

وی ادامه داد: با توجه به وجود ظرفیت‌های بالقوه هنری در سطح استان و به خصوص خرم آباد از سازمان برنامه و بودجه استان انتظار داریم حمایت‌های اعتباری لازم را از این پروژه داشته و مبلغ یکصد میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و افتتاح آن را در لیست اختصاص‌های خود قرار دهد.

46

کد خبر 1385466

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار