ایرنا نوشت:

 فرمانده پلیس راه انتظامی کشور گفت: با توجه به اتمام مرحله اول تعطیلات نوروزی و افزایش حجم ترافیک در محور چالوس، تردد وسایل نقلیه از سمت تهران به چالوس از ساعت 12 امروز (پنجم فروردین )ممنوع است. 

 سرهنگ'محمدرضا مهماندار' افزود: ماموران پلیس راه استان تهران در ابتدای این محور در کرج مستقر شده و اجازه نمی دهند خودروها به سمت چالوس از این محور استفاده کنند.

وی تاکید کرد: از ساعت 15 عصر امروز پنجم فروردین تا ساعت 24 برای تسهیل در تردد خودروها از سمت شمال به تهران، محور چالوس از مرزن آباد تا تهران یک طرفه خواهد بود.

وی با بیان اینکه  اجازه ورود به این محور از سمت تهران به خودروها داده نمی شود، گفت: ترافیک این محور همچنان نیمه سنگین گزارش شده است.

سرهنگ مهماندار افزود: در همه محورهای شمالی کشور بخصوص هراز، چالوس و فیروزکوه به تناسب خروج خودروها به سمت تهران شاهد ورود خودروها به شهرهای شمالی کشور هستیم ولی ترافیک در دو محور فیروزکوه و هراز عادی و روان است.

فرمانده پلیس راه انتظامی کشور گفت: از ساعت 12 ظهر امروز محور هراز از رودهن به سمت آمل ممنوع است و از ساعت 15 از ابسک به سمت تهران تا ساعت 24یک طرفه می شود.

وی به رانندگانی که قصد عزیمت به شهرهای شمالی کشور را دارند توصیه کرد از دیگر محورهای ارتباطی همچون فیروزکوه و بزرگراه قزوین - رشت به عنوان مسیر جایگزین استفاده کنند.

سرهنگ مهماندار تاکید کرد: در همه محورهای شمالی کشور (هراز، چالوس، فیروزکوه) تردد وسایل نقلیه سنگین کامیون و تریلر ممنوع است و تنها حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی اجازه تردد در این محورها را دارند.

42/44

کد خبر 138910

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین