۲ نفر
۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۰
وعده عربستان به هیات عراقی

ایسنا نوشت: دولت عربستان آمادگی خود را برای حمایت از عراق در تمامی زمینه‌ها از جمله در امور امنیتی و اقتصادی ابراز کرد.

شفق نیوز، سفارت عراق در ریاض امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که علی عبدالامیر علاوی، وزیر دارایی عراق و سرپرست وزارت نفت که فرستاده مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق است، به همراه سالم الچلبی، مشاور نخست وزیر عراق با فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر خارجه عربستان و تعدادی از مسئولان این وزارت خانه و قحطان طه خلف، سفیر عراق در عربستان دیدار کردند.

در این بیانیه آمده است که دو طرف بر عمیق بودن روابط برادرانه میان دو کشور و آمادگی دولت عراق جهت تحکیم روابط با عربستان و هماهنگی مواضع در مسائل عربی و بین المللی مورد توجه دو طرف، تاکید کردند.

وزیر خارجه عربستان نیز بر آمادگی کشورش برای حمایت از دولت عراق و تلاش‌های آن جهت پشت سرگذاشتن مصیبت تروریسم تاکید کرد و آمادگی عربستان را برای حمایت از عراق در تمامی زمینه‌ها در راستای بازگشت امنیت و شکوفایی اقتصادی به این کشور اعلام نمود.

در همین حال، طرف عراقی بر اهمیت توسعه روابط در تمامی زمینه‌ها به ویژه امور اقتصادی و تجاری و سرمایه‌گذاری و ایجاد چشم‌اندازهای جدیدی از همکاری و توسعه تاکید کرد.

دولت عراق روز پنجشنبه از اعزام هیاتی به ریاست علی علاوی، وزیر دارایی به عربستان خبر داد.

312 310

کد خبر 1391250

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علیر ضا خواجه قمی IR ۱۶:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
    1 0
    دوباره عراقی زر سعودی کورشان نکند
    • فرزاد محمدی IR ۰۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
      0 0
      این الکاظمی وابسته به آمریکا و اسرائیل و سعودی و انگلیس است این شب عید فطر را به یاد داشته باشید که من پیش بینی کرده ام پس باید حواسمان را حسابی جمع کنیم وحش الشعبی قهرمان مواظب باشه انشالله که من اشتباه کرده باشم
  • هدایت باستی IR ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۴
    0 0
    وای به روزی که سعودیها در عراق نفوذ کنند و نظر عده ایی را هم با پول جلب کنند
  • روح اله IR ۰۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۵
    0 0
    هر جه خدمت به عرب کنیم اخرش بی چشم ورو است این همه عربستان درحق عراق ظلم کرد وداعش را تقویت کرد حلا با هم روابط دارند

آخرین اخبار