پیش بینی برداشت ۸۰ تن گل‌تر از گلستان‌های شهربابک

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت:پیش بینی می‌شود ۸۰ تن گل‌تر از گلستان‌های این شهرستان برداشت شود.

به گزارش خبرآنلاین از گلستان ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک با بیان اینکه این شهرستان دارای ۵۰ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی است، گفت: برداشت گل محمدی از گلستان بارور شهرستان از ۲۰ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اوایل خرداد ماه ادامه دارد.

او افزود: با احتساب میانگین تولید ۵/۴ تن در هر هکتار پیش بینی می‌شود ۸۰ تن گل­‌تر از گلستان­های شهرستان برداشت شود.

فراشه بیان داشت: محصول تولیدی علاوه بر تامین نیاز بازار داخل شهرستان در شهرهای همجوار به نیز فروش می‌رسد.

او تصریح کرد: میزان اشتغالزایی این محصول در هر هکتار و در طول دوره برداشت، حدود ۱۵۰ نفر روز است و پیش بینی می‌شود طی دوره برداشت هزارو ۵۰۰ نفر روز کارگر در باغات شهرستان مشغول به کار شوند.

فراشه گفت: نظر به ارزآوری صنعت کاشت و فرآوری گل محمدی در نظر است با حمایت مسئولین و همت کشاورزان نسبت به توسعه کاشت، اعطای تسهیلات ارزان قیمت جهت ایجاد کارگاه‌های فرآوری، بسته بندی و صادارت این محصول اقدام و از این صنعت حمایت شود که این امر منجر به رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق مستعد می‌شود.

او اظهار داشت: گل محمدی از جمله محصولات با نیاز آبی کم و اقتصادی است که در سال­های گذشته وزارت جهاد کشاورزی در امر توسعه و ترویج آن اهتمام ویژه‌ای ورزیده است.

۴۶

کد خبر 1391327

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین