رتبه برتر لرستان در احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده در غرب کشور

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان از رتبه برتر لرستان در احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده در غرب کشور خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از لرستان، «فریدون خودنیا» در آیین بهره‌برداری از نیروگاه الماس نیرو بروجرد، گفت: لرستان در زمینه احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده رتبه برتر غرب کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده تامین برق در مناطق حساس شبکه توزیع از جمله شهرک‌های صنعتی صورت می‌گیرد.

خودنیا تصریح کرد: نیروگاه‌های تولید پراکنده الماس نیرو بروجرد از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی شرکت توزیع استان و توانیر بوده و به عنوان نیروگاهی نمونه در سطح کشور به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان گفت: اینگونه نیروگاه‌ها در نقاط حساس شبکه توزیع برق احداث شده  و در مواقع اضطراری، برق مورد نیاز را تامین می‌ کنند.

وی افزود: با احداث این نیروگاه‌ها علاوه بر کاهش تلفات شبکه برق، برق مورد نیاز از طریق انرژی گاز تامین شده و از سویی بلافاصله وارد مدار می‌شود.

خودنیا اظهار کرد: پروژه نیروگاهی الماس نیرو با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی اجرایی شده است و یکی از سیاست‌های دولت جذب سرمایه‌های پراکنده بخش خصوصی با هدف کمک به رونق تولید و اشتغال است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان در بخش دیگری از سخنان خود  به نصب ۵۰۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی در لرستان اشاره کرد و گفت: در این زمینه در جایگاه دوازدهم کشور قرار داریم.

وی افزود: بر اساس برآوردهای صورت گرفته ظرفیت ایجاد ۱۰ هزار پروژه نیروگاه خورشیدی در لرستان وجود دارد.

خودنیا تصریح کرد: اجرای نیروگاه‌های خورشیدی علاوه بر افزایش تولید برق و تامین انرژی پاک موجب درآمدزایی برای مردم خواهد شد.

46

کد خبر 1394026

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار