به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، ابراهیم حاجی زاده گفت: متأسفانه علیرغم تذکرات و اطلاع رسانی های این اداره کل عده ای تحت عنوان اعزام دانشجو به خارج از کشور، بدون دانش و شرایط لازم برای این موضوع کاملاً تخصصی، با ارائه اطلاعات نادرست و ناصحیح اقدام به فعالیت غیر مجاز کرده اند و به جهت ترغیب و ایجاد انگیزه کاذب در متقاضیان، برخلاف واقعیت ها در مورد اخذ پذیرش و ادامه تحصیل در خارج از کشور، در فضای مجازی بصورت گسترده تبلیغ می کنند.
وی با تاکید بر اینکه در مواردی پس از اخذ مبالغ بسیار زیاد از متقاضیان و عدم پیگیری فرآیند پذیرش و اعزام، موجب فریب، گمراهی و سردرگمی آنان می شوند گفت: به این افراد و موسسات غیر مجاز هشدار داده می شود این فعالیت های غیرقانونی را متوقف کنند.
مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طبق وظیفه ذاتی و قانونی خود، به منظور صیانت از حقوق شهروندان با همراهی و مشارکت همکاران در پلیس امنیت و پلیس فتا پیگیر برخورد قانونی با این فعالیت ها است.
وی گفت: در هفته گذشته دفتر یکی از این نوع مؤسسات غیر مجاز به عنوان مصداقی از این نوع فعالیت، تحت عنوان «خوارزمی» که در فضای مجازی به روش های ارسال پیامک و ... تبلیغ غیرواقعی فراوانی را برای جذب متقاضیان انجام می داد با هماهنگی حراست سازمان امور دانشجویان و پلیس امنیت پلمپ شد.
حاجی زاده تاکید کرد: به والدینی که برای اعزام فرزندان شان جهت ادامه تحصیل به خارج از کشور نیازمند مشورت هستند تاکید می شود صرفا با مؤسساتی که دارای مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند مشورت کنند. اسامی این نوع مؤسسات در سایت این اداره کل به آدرس Scholarship.Saorg.ir در دسترس عموم است.
مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان سازمان امور دانشجویان گفت: خانواده ها باید تمامی اطلاعات در مورد تایید دانشگاه، رشته مورد تقاضا، هزینه های تحصیل و زندگی، تعرفه ها و ... را قبل از هر نوع تعهد و امضاء قراردادی، مورد بررسی دقیق و کنکاش قرار دهند.
نظر شما