پلیس با افرادی که آرامش جامعه را بهم می زنند قاطعانه برخورد می کند

رئیس پلیس فتای استان چهارمحال و بختیاری گفت: با شیوع ویروس ناخوانده کرونا برخی از افراد کذاب که به دنبال ایجاد فضای آشوب و یأس در جامعه بودند توسط این پلیس شناسایی و بنا به دستور مقامات قضایی دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی  استان ، سرهنگ مرتضی عسگری در یازدهمین نشست شورای اطلاع رسانی استان ضمن اعلام این خبر افزود: این افراد با انتشار کلیپ هایی در صدد انتشار مطالب کذب و ناامید کننده بودند که با هوشیاری پلیس فتا دستگیر شدند.
وی ادامه داد: پس از آن پلیس فتا به بررسی کلیپ های منتشر شده پرداخت و در فضای مجازی اعلام کرد که کدام فیلم واقعی و کدام کذب است و با اقداماتی از این دست در صدد تنویر افکار عمومی بر آمد.
وی در ادامه انتشار کلیپ های تهیه شده توسط کارشناسان علوم پزشکی، تولید محتوا و انتشار در فضای مجازی، انتشار کلیپ های تهیه شده توسط عموم و تأیید شده توسط پلیس فتا در فضای مجازی، همکاری با سایر بخش های نیروی انتظامی در زمینه کنترل ورودی شهرها، همکاری در اجرای رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه را از دیگر اقدامات پلیس فتا اعلام کرد و گفت: کارشناسان پلیس فتا همواره در کنار مردم هستند تا در صورت بروز هر گونه مشکل، مردم را هدایت و همراهی نمایند.
سرهنگ عسگری در ادامه گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون ۳۲۰ نشانگاه در فضای مجازی شناسایی شد که اطلاعات ناصحیح در اختیار عموم قرار می دادند.
وی در ادامه ضمن تقدیر از اقدامات مثبت و موفق دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان گفت: یکی از دلایل این موفقیت هماهنگی و همکاری دو سویه این دانشگاه با اصحاب رسانه و مطبوعات است.
وی در ادامه گفت: از دیگر مسائل مهم و بروز استان، مسئله انتقال آب است که صدا و سیما در این خصوص اقدامات شایسته و مؤثری داشته اما متأسفانه مردم به صدا و سیما اعتمادی ندارند.
وی ادامه داد: مسئله انتقال آب می تواند در فضای مجازی به صورت صحیح مدیریت شود.
عسگری در ادامه ضمن اشاره به اهمیت اطلاع رسانی فعالیت ادارات در ایجاد حس امید در جامعه گفت: متأسفانه در فضای مجازی اقدامات دستگاه اطلاع رسانی نمی شود و در مقابل فقط اخبار منفی به اطلاع مردم رسانده می شود که این موجب ایجاد فضای منفی و یأس و ناامیدی در جامعه می شود.
وی در ادامه ضمن اشاره به اینکه استاندار بارها مسئولین را موظف کرده که در قبال نقد به حق مطبوعات پاسخگو باشند گفت: متأسفانه برخی از مدیران در مقابل نقد به حق مطبوعات واکنش منفی نشان می دهند.
گفتنی است ،یازدهمین نشست شورای اطلاع رسانی استان روز یک شنبه هجدهم خرداد ماه جاری در سالن شهید مردانی استانداری برگزار شد.

46

کد خبر 1396906

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =